Ο Έλληνας που έφτασε στην 14η θέση των Charts της Μεγάλης Βρετανίας
Exodos

Ο Έλληνας που έφτασε στην 14η θέση των Charts της Μεγάλης Βρετανίας

Ο Έλληνες παραγωγός κατάφερε να βρίσκεται στην φημισμένη λίστα της Μεγάλης Βρετανίας και το όνομά του να φιγουράρει ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής του σήμερα όπως είναι ο Calvin Harris, η Arianna Grande, ο David Guetta και η Sia.

Ο μουσικός παραγωγός και Dj Kon Cept μπήκε στο Top 20 των φημισμένων Pop Commercial Dance Charts της Μεγάλης Βρετανίας. Αυτή την εβδομάδα σκαρφάλωσε στο No.14 και πολύ σύντομα και στο Top 10 με το τραγούδι του "You Give Love A Bad Name" .

Έχει συνεργαστεί ήδη με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας και έχει παίξει σε μερικούς από τους μεγαλύτερους μουσικούς χώρους σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή όπου πάντα ενθουσιάζει τους χιλιάδες κλάμπερ που τον ακολουθούν!

Τα τελευταία δύο του αγγλόφωνα τραγούδια, η μεγάλη επιτυχία στα κλάμπ “Dirty Talk” και το αρκετά δημοφιλές “Non Stop” παίζονται ακόμα στα μεγαλύτερα κλάμπ της Ευρώπης. Οι πρόσφατες αυτές επιτυχίες έχουν δώσει στον Kon Cept μια ευρύτερη αποδοχή από το κοινό καθώς και μια καλύτερη εικόνα του ταλέντου του κρίνοντας από τους πολλούς θαυμαστές του από όλο τον κόσμο.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved