Στην Ελλάδα ο βραβευμένος με Grammy DJ Afrojack
Exodos

Στην Ελλάδα ο βραβευμένος με Grammy DJ Afrojack

Δείτε για ποιον λόγο ήρθε στην Ελλάδα. 

Ο super star DJ Afrojack που έχει βραβευθεί με Grammy και η φήμη του εκτείνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion!

Ο DJ Afrojack, με καταγωγή από την Ολλανδία, πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο σε παγκόσμια φεστιβάλ electro house μουσικής, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως η Beyonce, η Madonna, ο Pitbull και ο Chris Brown!

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, χιλιάδες κοινού αναμένεται να βρεθεί στο Τείχος των Εθνών, στο ΟΑΚΑ, από τις 6 το απόγευμα για να απολαύσει, τον super star DJ που πρόκειται να παρουσιάσει ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα διεθνών προδιαγραφών, αποκλειστικά για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion!

Ενώ, όλοι όσοι βρεθούν σε αυτή τη μεγάλη μουσική γιορτή που διοργανώνει η Amita Motion, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά και τις MEΛISSES, τους Playmen, την Έλενα Παπαρίζου και την Ελένη Φουρέιρα. Mαζί τους οι Dj Pitsi, Snik, Τhe Players, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος και Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής οι 2j, Jimko και Kristian Kostov.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved