Θάνος Μικρούτσικος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του
Exodos

Θάνος Μικρούτσικος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Την «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη παρουσίασε η 5η Εποχή σε όλη την Ελλάδα σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη κι ένα θίασο εκλεκτών συνεργατών.

Το βράδυ της Παρασκευής η «Ηλέκτρα» έριξε την αυλαία της περιοδείας της στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο.

Πολλοί «επώνυμοι» της showbiz έδωσαν το «παρών» για να παρακολουθήσουν την παράσταση. Ανάμεσα τους ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε τον Θάνο Μικρούτσικο σε μια σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Μαρία Παπαγιάννη.

Το ζευγάρι μετρά 22 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου κι έχει αποκτήσει δυο παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Στέργιο. Η Μαρία είναι το στήριγμά του, είναι η γυναίκα που τον βοηθά να αντιμετωπίσει με μεγάλη δύναμη ψυχής το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο τραγουδοποιός.

«Είμαι πολύ δυνατός, το παλεύω χωρίς φόβο αλλά κανείς δεν ξέρει τη συνέχει της ιστορίας αυτής. Το φινάλε μου δεν το σηματοδοτώ εγώ. Μπορεί σε έξι μήνες να μην μπορώ να κάνω συναυλίες(…). Δεν φοβάμαι τον καρκίνο. Όσο μου περνάει από το χέρι θα τον δυσκολέψω, θα του αλλάξω τον αδόξαστο, θα παίξουμε παιχνίδι μέχρι τέρμα», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του αρχές καλοκαιριού.

Φωτογραφίες ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved