Νύχτα καλοκαιριού με την Ελεονώρα στην Τεχνόπολη
Exodos

Νύχτα καλοκαιριού με την Ελεονώρα στην Τεχνόπολη

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έφερε τις εικόνες και όλο το καλοκαίρι του 2018 σε μια Νύχτα Καλοκαιριού στην Τεχνόπολη, το βράδυ του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου.

Η τραγουδίστρια με ολοκαίνουριο άλμπουμ που έχει ήδη αγαπηθεί και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και με ένα πρόγραμμα που χωράει μέσα σε δυόμιση ώρες όλα τα ερμηνευτικά της πρόσωπα, πραγματοποίησε μια αξέχαστη Νύχτα Καλοκαιριού στην Τεχνόπολη.

«Όλοι οι συνθέτες και οι στιχουργοί ήρθαν να δώσουν σ' εμένα τραγούδια. Τρία χρόνια, όσα μεσολάβησαν από την προηγούμενη δουλειά, ακούγαμε τραγούδια. Με γνωρίζουν πλέον πολύ καλά. Έχουν έρθει στις ζωντανές μου εμφανίσεις, έχουν δει τι μπορώ να πω και τι με ενδιαφέρει, οπότε μπορούν να μου δώσουν και το πιο κατάλληλο τραγούδι.

Με βοήθησαν πάρα πολύ σ' αυτή την κατεύθυνση οι δημιουργοί της προηγούμενης δισκογραφικής μου δουλειάς, ο Μίνωας Μάτσας και η Ελένη Φωτάκη. Επειδή ήταν η πρώτη όχι πολυσυλλεκτική μου δουλειά, αυτοί οι δύο άνθρωποι με έβαλαν σε έναν τρόπο πιο ουσιαστικής επαφής με τους δημιουργούς και με όλο αυτό το κομμάτι της συνεργασίας, της ηχογράφησης μέσα στο στούντιο και της ανταλλαγής απόψεων», είχε δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της στον Ελεύθερο Τύπο μιλώντας για τη νέα της δουλειά.

Φωτογραφίες ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved