Ο Salvatore Adamo και ο Βασίλης Λέκκας σε μια μοναδική συναυλία
Exodos

Ο Salvatore Adamo και ο Βασίλης Λέκκας σε μια μοναδική συναυλία

Μια νύχτα μαγική, μια μεγαλειώδης συναυλία  με ανεπανάληπτες ερμηνείες και μια σύμπραξη ουσιαστική.

Με τα μάτια στραμμένα στο Ηρώδειο και τη καρδιά να χτυπά στο Αιγαίο ο Salvatore Adamo και ο Βασίλης Λέκκας γεφύρωσαν μοναδικά δυο γενιές, δυο κόσμους μουσικούς και με ενέργεια "ψυχής" καθήλωσαν ένα κατάμεστο Ηρώδειο.

Βράδυ Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου, με φόντο την Ακρόπολη, με χιλιάδες κόσμου να χειροκροτούν, ο «ερωτικότερος ερμηνευτής του κόσμου» και διάσημος super star Adamo και ο δικός μας λατρεμένος Βασίλης Λέκκας σε μια τρίωρη μουσική συγκλονιστική συναυλία κυριολεκτικά απογείωσαν την πιο μαγευτική βραδιά του φετινού μας καλοκαιριού.

Μια μοναδική σκηνική συνύπαρξη σε μια συγκλονιστική συναυλία-σταθμό η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018 από το International Foundation for Greece (IFG) και την κα Ασπασία Λεβέντη με σκοπό μέρος των εσόδων να διατεθούν στην ανέγερση του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Δήλου, που αποτελεί κι έναν από τους πρωτεύοντες στόχους του Ιδρύματος όπως ανέφερε η ίδια στην ομιλία της.

Τη βραδιά άνοιξε ο Βασίλης Λέκκας που παρέσυρε το κοινό, που κατέληξε να τραγουδάει όρθιο, με την ερμηνεία του και τα δεκάδες τραγούδια που έχει σημαδέψει με το πάθος του, τη θεατρική ερμηνεία του και την υπέροχη φωνή του.

Μετά η σκηνή ανήκε αποκλειστικά στο Salvatore Adamo. Ο διάσημος τραγουδιστής των 100.000.000 δίσκων, ο «μελωδός της αγάπης», στην πρώτη του εμφάνιση στο Ηρώδειο, μας καλησπέρισε στα Ελληνικά και με φανερή συγκίνηση υποσχέθηκε μια μοναδική βραδιά και το έκανε. Με αστείρευτη διάθεση και κέφι απογείωσε τη βραδιά ερμηνεύοντας όλες τις αξέχαστες μεγάλες επιτυχίες του.

Κοντά μεσάνυχτα και στην κορύφωση της συναυλίας ο Salvatore Adamo καλεί στη σκηνή τον Βασίλη Λέκκα. Με τις πρώτες νότες το κοινό ακούει μελωδία του Μάνου Χατζιδάκι και το μοναδικό δίδυμο Adamo – Λέκκα να ερμηνεύει «Μην τον ρωτάς τον ουρανό – C’est joli la mer» και κυριολεκτικά να συγκινεί. Για φινάλε της βραδιάς οι δύο καλλιτέχνες επιφύλασσαν την αξεπέραστη και διαχρονική επιτυχία «La nuit» την οποία ερμήνευσαν σε Γαλλικά, Ιταλικά και Ελληνικά.

Στο Ηρώδειο τη συναυλία παρακολούθησαν πλήθος καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved