Συναυλία στήριξης για τον Αντώνη Τουρκογιώργη
Exodos

Συναυλία στήριξης για τον Αντώνη Τουρκογιώργη

Οι φίλοι του Αντώνη Τουρκογιώργη ενώνουν τις φωνές τους τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Ο Αντώνης Τουρκογιώργης, η φωνή των Socrates, ο ασύγκριτος δυναμικός περφόμερ τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός αφοσιώθηκε στη ροκ μουσική και σφράγισε με την παρουσία του γενιές και γενιές.

Το 2010 ο Αντώνης Τουρκογιώργης επέστη εγκεφαλικό και υποβλήθηκε σε εγχείρηση εμβολής. Έκτοτε, ξεκίνησε το Γολγοθάς με την αποθεραπεία να είναι αρκετά ακριβή και να μην μπορεί ν’ ανταπεξέλθει οικονομικά.

Τότε, η σύζυγός του, με τη βοήθεια του κουμπάρου τους Γιάννη Ζουγανέλη, κατάφερε ν’ αποσπάσει μια τιμητική σύνταξη έτσι ώστε να καλύπτεται μέρος της αγωγής του.

Τώρα, οι φίλοι του Αντώνη Τουρκογιώργη τραγουδούν έτσι ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα.

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:

Βιτάλη Ελένη, Γερμανός Βαγγέλης, Γλυκερία, Δάντης Χρήστος, Ζιώγαλας Νίκος, Ζουγανέλη Ελεονώρα, Ζουγανέλης Γιάννης, Θηβαίος Χρήστος, Κορκολής Στέφανος, Κυριαζής Χρήστος, Μανουσάκη Σοφία, Μαχαιρίτσας Λαυρέντης, Μπίγαλης Κώστας, Παπαδόπουλος Λάκης, Παπακωνσταντίνου Βασίλης, Τουρκογιώργης Άκης & The Blue Airways, Τουρνάς Κώστας.

Είναι μια συναυλίας στήριξης, αγάπης και αναγνώρισης για ένα καλλιτέχνη με ιδιαίτερο πάθος για τη μουσική.

Να θυμίσουμε ότι ο Αντώνης Τουρκογιώργης έγινε αρχικά γνωστός ως μπασίστας και τραγουδιστής των Socrates Drank the Conium.

Αργότερα ακολούθησε σόλο καριέρα. Το 2007 κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό βιβλίο του, με τίτλο «Το Συγκρότημα στο οποίο με χιούμορ και ζωντάνια καταγράφει πώς δημιουργείται ένα συγκρότημα με βάση την προσωπική του εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα ξετυλίγει τη μουσική του πορεία από τα πρώτα του βήματα μέχρι και σήμερα. Κομβικό σημείο, βεβαίως, του βιβλίου αποτελεί η περιπετειώδης και ανατρεπτική μουσική διαδρομή των σπουδαίων Socrates.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved