Ζωή Τζανή: Χώρισε τον Σπαλιάρα και το ρίχνει έξω!
Exodos

Ζωή Τζανή: Χώρισε τον Σπαλιάρα και το ρίχνει έξω!

Ήταν μαζί για αρκετά χρόνια, πέρασαν πολλά σκαμπανεβάσματα στο δεσμό τους, όμως στα μέσα της περασμένης Άνοιξης, αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους. Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη Ζωή Τζανή οι οποίοι πλέον έχουν κόψει κάθε επικοινωνία και δηλώνουν και οι δύο ελεύθεροι και ωραίοι!

Μάλιστα, η Ζωή το περασμένο Σάββατο έκανε μία από τις πρώτες σόλο δημόσιες εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και του έδωσε και κατάλαβε σε χορό και διασκέδαση. Και για τον Γιάννη; Ούτε κουβέντα αφού προφανώς και ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Το ίδιο όμως φαίνεται να έχει συμβεί και για εκείνον ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο φρόντισε να ανακοινώσει από μόνος του τον οριστικό χωρισμό του από τη Ζωή γράφοντας χαρακτηριστικά σε προσωπική του σελίδα στα social media: «Δεν ήθελα να πω κάτι για το γεγονός ότι χώρισα πριν 3-4 μήνες αλλά κουράστηκα να βλέπω δημοσιεύματα που να λένε χώρισε ή δεν χώρισε. Οπότε σας ενημερώνω αγαπημένοι μου δημοσιογράφοι ότι έχω χωρίσει εδώ και καιρό».

Δείτε φωτογραφίες της Ζωής Τζάνη από την πρόσφατη σόλο έξοδό της.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved