Έδωσαν το παρών σε opening party
Exodos

Έδωσαν το παρών σε opening party

Φόρεσαν τα καλά τους και πήγανε στο opening party γνωστού μαγαζιού στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης. 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ το opening του Mask στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας!

Το hot spot των επωνύμων άνοιξε τις πόρτες του με τον πλέον επίσημο τρόπο γιορτάζοντας την έναρξη της χειμερινής περιόδου με τον καλύτερο τρόπο αλλά και φιλοξενώντας και ένα πολύ ιδιαίτερο event, την κατάκτηση της 1ης θέσης σε παγκόσμιο διαγωνισμό κομμωτικής στο Las Vegas το καλοκαίρι από τον hair stylist των επωνύμων Miro Miro!

Με τον κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά το μαγαζί, αρκετοί ήταν και οι επώνυμοι που έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Αναμεσά τους είδαμε την Μαρία Ανδρούτσου με την αδελφή της Θωμαΐς, την Στέλλα Γιαμπουρά, τον σχεδιαστή των Celebrity Skin Δημήτρη Στρέπκο, τον Miro Miro, τον Σώζον Παλαίστρο Χάρο, τον pastry chef Δημήτρη Δράκο, τον σχεδιαστή John Elegance, την Κατερίνα Πλούμη από το My style Rocks, τον σχεδιαστή παπιγιών Andreu Honeycutt, τον σχεδιαστή επωνύμων τσαντών Βασίλη Μπόρση, τον pr Manager Νεκτάριο Σκαμνάκη, την Αναστασία Βοσκανίδου, την personal trainer Εύα Λεούση και τον Διευθυντή διαφήμισης της εφημερίδας Μπαμ, Μάκη Καπάτο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved