Ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Ηρώδειο!
Exodos

Ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Ηρώδειο!

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Ηρώδειο το βράδυ της Τρίτης.

Πλήθος κόσμου από όλους τους χώρους βρέθηκε κοντά του και τον καταχειροκρότησε ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που η κόρη του, Μαρία ανέβηκε στη σκηνή παραδίδοντας του μια ανθοδέσμη.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει επί σκηνής το ατύχημα που είχε πριν από λίγες μέρες στο σπίτι του. «Δε το φανταζόμουν ποτέ ότι θα βρισκόμουν εδώ… Θα ήθελα να με συγχωρήσετε που δεν είμαι σε θέση να κάνω πολλά πράγματα πάνω στη σκηνή γιατί προ ημερών γλίστρησα στη σκάλα του σπιτιού μου και χτύπησα στο πόδι μου»!

60 χρόνια επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, ενός σπουδαίου καλλιτέχνη.

O Τόλης Βοσκόπουλος έφερε στο Ηρώδειο όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, τα τραγούδια της ζωής του που έγιναν τραγούδια και της δικής μας ζωής.
Μαζί του στη σκηνή του Ηρωδείου δύο εξαιρετικοί σολίστες: ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο.

Στη συναυλία συμμετείχαν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ» με διέυθυνση ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μικτές χορωδίες «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» και «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά, τρία σύνολα τα οποία συνόδευσαν τον Τόλη Βοσκόπουλο ενθουσιάζοντας το κοινό.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό
Φωτογραφίες ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved