Το Εθνικό θέατρο είχε πρεμιέρα και ήταν... όλοι εκεί!
Exodos

Το Εθνικό θέατρο είχε πρεμιέρα και ήταν... όλοι εκεί!

Μία αγαπημένη παράσταση ανεβάζει το Εθνικό Θέατρο και ήταν αδύνατον να λείπουν από την επίσημη πρεμιέρα του οι λάτρεις του ελληνικού θεάτρου... 

Πρόκειται για την αγαπημένη κωμωδία "Ξύπνα Βασίλη" σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη με ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών, ανάμεσά τους οι Γιώργος Γάλλος, Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, Ηρώ Μπέζου, Άρης Μπινιάρης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Στέφανος Πίττας, Κωνσταντίνος Σεβδαλής, Λυδία Τζανουδάκη, Έλενα Τοπαλίδου και Αινείας Τσαμάτης. Πρόκειται για ένα καυστικό κοινωνικοπολιτικό σχόλιο, «ντυμένο» με τον πιο εύθυμο και εύσχημο τρόπο.

Μια κωμωδία από τον αξεπέραστό μας συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά για το παιχνίδι του χρήματος έναντι κάθε ιδεολογίας. Οι θεατές παρακολουθούν με νέα ματιά μια κωμωδία της νεοελληνικής δραματουργίας που λατρεύτηκε στην κινηματογραφική της εκδοχή ως μια από τις πιο διασκεδαστικές.

Ανάμεσα στους επώνυμους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση ήταν η Μιμή Ντενίση η οποία συνοδευόταν από τον πρώην σύζυγό της Σωτήρη Πολύζο, η Μαρία Ψαθά, η Λυδία Κονιόρδου και ο Κώστας Τσιάνος, η Φιλαρέτη Κομνηνού, η Ρένα Πιττακή, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και πολλοί άλλοι.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες...

Πηγή φωτό: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved