Λαμπερό opening με celebrities και πολλά happenings
Exodos

Λαμπερό opening με celebrities και πολλά happenings

Λίγο οι αναπαυτικές ροζ χειροποίητες καρέκλες του, λίγο τα τρεχούμενα νερά από τον καθρέφτη μαζί με την υπόλοιπη υψηλή αισθητική του χώρου, σε παραπέμπουν σε ένα άκρως χαλαρωτικό και φιλόξενο χώρο, όπου ο επισκέπτης του θα τον λατρέψει από τη πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Το “Nails Workshop” στη Γλυφάδα, είναι ένα σύγχρονο Beauty Salon, με έμπειρο προσωπικό, σχεδιασμένο με βάση τα πιο μοντέρνα πρότυπα, σε έναν χώρο που εμπνέει οικειότητα και ζεστασιά. Εκεί έσπευσαν πολλοί επώνυμοι προκειμένου να περιποιηθούν τους εαυτούς τους.

Η περιποίηση των άκρων με πρωτότυπα χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο, καθώς και το μακιγιάζ, τα πλέον βασικά στοιχεία που τονίζουν τη θηλυκότητα των γυναικών, αποτελούν ορισμένες μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρει το συγκεκριμένο σαλόνι ομορφιάς. Στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει ακόμα υπηρεσίες τοποθέτησης βλεφαρίδων, αποτρίχωσης και μασάζ, καθώς και ειδικό τμήμα ανδρικής περιποίησης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο των νοτίων προαστίων κι όχι μόνο, που έδωσαν το “παρών” προκειμένου να ευχηθούν στον ιδιοκτήτη Δανιήλ Δανιηλίδη για το νέο ξεκίνημα και φυσικά να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του καταστήματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved