Φαίδρα Δρούκα: Μια ευτυχισμένη μαμά!
Exodos

Φαίδρα Δρούκα: Μια ευτυχισμένη μαμά!

Τον ωραιότερο ρόλο της καριέρας της, αυτόν τη μητέρας απολαμβάνει η ηθοποιός Φαίδρα Δρούκα η οποία από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος της, βλέπει τον κόσμο με άλλα μάτια!

Μάλιστα, τα σαββατοκύριακά της, είναι αφιερωμένα σε εκείνον, και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαμά και γιο στην πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη», του Δημήτρη Ποταμίτη, σε απόδοση και σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου στον Ελληνικό Κόσμο.

Οι δυο τους απόλαυσαν το θέαμα και έδειχναν να είναι πολύ χαρούμενοι. Ειδικά η μαμά Φαίδρα, περνάει πολύ καλά, όποτε είναι με τον άνδρα της ζωής της. Σε παλιότερη συνέντευξή της, είχε πει για το πόσο άλλαξε τη ζωή της ο ερχομός του παιδιού της: «Όλα τα άλλαξε ο ερχομός του. Είμαι πολύ τυχερή. Πλέον δεν θέλω να αναλώνομαι σε βλακείες, δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου, κάτι που έκανα, όσο με πήρε αυτή η «μπάλα». Δόξα το Θεώ που έκανα το παιδί μου, νιώθω ευτυχής που μπορώ να παίρνω τόσο μεγάλη χαρά από μικρά πράγματα. Είμαι αγχώδης άνθρωπος, αλλά έχω αλλάξει, δεν με νοιάζει. Εξωτερικεύω τα συναισθήματα μου, θα κλάψω δυνατά, θα στεναχωρηθώ, δεν τα καταπίνω ευτυχώς, έτσι είναι και ο γιος μας. Λέω το θυμό μου, τι με πείραξε, το παράπονο μου, τη γκρίνια και τη χαρά μου, δεν κρύβομαι, δεν μπορώ. Είχα μια εξαιρετική εγκυμοσύνη, εύκολη που την εύχομαι σε κάθε γυναίκα».

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved