Η συγκίνηση και τα δάκρυα του Μίμη Πλέσσα - Διέκοψαν την παράσταση και έπαιξε πιάνο!
Exodos

Η συγκίνηση και τα δάκρυα του Μίμη Πλέσσα - Διέκοψαν την παράσταση και έπαιξε πιάνο!

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η σιωπή δεν είναι χρυσός», που σκηνοθετεί ο Μιχάλης Μητρούσης στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων, βρέθηκε ο Μίμης Πλέσσας το βράδυ της Δευτέρας!

Λίγο πριν τελειώσει η παράσταση, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, σηκώθηκε από τη θέση του και έκατσε στο πιάνο, έπαιξε μουσική και τραγούδησε ο Mαυρίκιος Μαυρικίου ο οποίος είναι δημιουργός και πρωταγωνιστής της παράστασης.

Το ένθερμο χειροκρότημα των θεατών τον συγκίνησε για άλλη μια φορά και ακούσαμε τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά:

«Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να ανταποδώσω αυτό που εισπράττω κάθε φορά από ένα φιλικό βλέμμα ή ένα φιλικό χέρι, είναι δύσκολο να περιγραφεί γιατί είναι ένα τεράστιο χρέος. Ξέρετε τι με αναγκάζετε να χρωστάω κάθε φορά που κάποιος από εσάς λέει αχ είσαι μεγάλος; Μεγάλος είμαι... Το θέμα είναι πώς μπορώ να μικρύνω μέσα από τα νιάτα που με αναγνωρίζουν... Εγώ θα το βάλω πλώρη και αν το πετύχω θα σας το χρωστάω για πάντα...».

Πρόκειται για ένα έργο με αυτοβιογραφικά στοιχεία του συγγραφέα, μια εξομολόγηση ενός αγοριού για όλα όσα έζησε στην προσπάθειά του να κυνηγήσει το όνειρό του. Ένα έργο για το bullying, τον ρατσισμό, την οικογένεια και τη διαφορετικότητα. Ένα έργο βαθιά κοινωνικό και με έντονα στοιχεία μιούζικαλ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι επίσης ο Μιχάλης Μητρούσης και η Ελευθερία Ρήγου.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του gossip-tv.gr που ακολουθεί αλλά και τις φωτογραφίες με τους επώνυμους καλεσμένους...

Πηγή φωτογραφιών: Papadakis Press & NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved