Καρράς-Μενιδιάτης-Χολίδης-Παπαδοπούλου-BO: Μαζί στην Ιερά Οδό
Exodos

Καρράς-Μενιδιάτης-Χολίδης-Παπαδοπούλου-BO: Μαζί στην Ιερά Οδό

Το νέο look του Βασίλη Καρρά μας άρεσε πολύ!

Άκρως λαϊκά… στην Ιερά Οδό, με τον Βασίλη Καρρά, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Χρήστο Χολίδη σε μια… άκρως μουσική υπόθεση, από την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, για τη νυχτερινή Αθήνα.

Μια μοναδική μουσική συνάντηση με εξαιρετικά τραγούδια στην Ιερά Οδό. Εγγύηση επιτυχίας και διασκέδασης με ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα ομορφότερα τραγούδια τους για να ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Ο Βασίλης Καρράς, ο μεγάλος λαϊκός τροβαδούρος, αυθεντικός και με αμέτρητους θαυμαστές έρχεται στην Ιερά Οδό να ξεσηκώσει το κοινό του και να ξελογιάσει τα βράδια μας όπως μόνο αυτός ξέρει. Τα διαχρονικά τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα, οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα!

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, αγαπητός στο κοινό με την γνήσια λαϊκή φωνή του, θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια και φυσικά τις τελευταίες του μεγάλες επιτυχίες, αφήνοντας το δικό του στίγμα στην νυχτερινή διασκέδαση!

Ο Χρήστος Χολίδης μοναδικός στο είδος του ξέρει να ξεσηκώνει το κοινό του με τις αμέτρητες παλιές και νέες επιτυχίες του, να μοιράζει από την πίστα τραγούδια και διασκέδαση και υπόσχεται μοναδικές βραδιές γεμάτες καλό λαϊκό τραγούδι!

Η μοναδική γυναικεία παρουσία της Ειρήνης Παπαδοπούλου, με την εντυπωσιακή εμφάνιση της … σίγουρα είναι η απόδειξη «ότι οι νύχτες μας θα είναι έντονες και εκρηκτικές»!!!

Το σχήμα πλαισιώνει ο γνωστός ράπερ BO, δημιουργός μεγάλων επιτυχιών και ιδιαίτερα αγαπητός στην νεολαία, ο οποίος με τον δυναμισμό και την προσωπικότητά του … φέρνει έναν μοντέρνο αέρα στην Ιερά οδό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved