Exodos

«Έλα την Πρωτοχρονιά»: Μία γιορτινή συνεργασία για καλό σκοπό

Gossip-tv Team

Αγαπημένοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους για καλό σκοπό. 

Θερμή ανταπόκριση από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του βρήκε το «Έλα Την Πρωτοχρονιά», το τραγούδι - έκπληξη με τη συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών που έχει ως στόχο τη στήριξη της «Κιβωτού Του Κόσμου».

Μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του, το γιορτινό τραγούδι βρέθηκε στην κορυφή του iTunes chart, δίνοντας ρυθμό σε μία σπουδαία πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης.

Το «Έλα Την Πρωτοχρονιά», σε μουσική των Μάριου Ψιμόπουλου & OGE και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, είναι μία πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού σταθμού «Σοκ fm» και κυκλοφορεί από την Panik Records.

Τις φωνές τους ενώνουν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Σοκ fm Morning Show», Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα και οι Ηλίας Βρεττός, Έλενα Τσαγκρινού, BO, OGE και REC.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις, τα digital downloads και streams θα διατεθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Κιβωτός Του Κόσμου», που έχει ως στυλοβάτη του τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και φροντίζει και προστατεύει τα παιδιά, τους νέους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved