Η Λίνα Νικολακοπούλου στο Άλσος
Exodos

Η Λίνα Νικολακοπούλου στο Άλσος

Η Λίνα Νικολακοπούλου στο Άλσος. 

Τραγούδια και μουσικές από τα μέρη της Μικράς Ασίας, των νησιών, του Πειραιά, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του '50, του '60 και μέχρι σήμερα, συνιστούν τον καμβά των επιλογών της, που ερμηνεύουν η Ρία Ελληνίδου, ο Θάνος Ματζίλης και η Νεκταρήλια Τσομπάνογλου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αρκετούς guests, όπως η Νένα Μεντή, που θα εμφανιστεί στις 21 και στις 28 Δεκεμβρίου.

Οι παρέες γράφουν ιστορία... ακόμα;

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που με κάλεσε ο Διονύσης Σαββόπουλος, ως καλλιτεχνικός διευθυντής, για το άνοιγμα του "Άλσους" στο Πεδίον του Άρεως. Η μέρα που μου έδωσε είναι η Παρασκευή, για να ετοιμάσω ένα πρόγραμμα με λαϊκά τραγούδια που θα κάνει τους .ανθρώπους να νιώθουν σαν μια παρέα. Οι μουσικοί και οι τραγουδιστές που είναι στην ομάδα μας είναι μεταξύ τους φίλοι και αυτό δημιουργεί ένα πολύ ωραίο κλίμα και πάνω στη σκηνή, αλλά και σε εμάς που τους βλέπουμε. Προσωπικά, θα ήθελα πολύ αυτή η φετινή συνάντηση στο "Άλσος" να δημιουργήσει μια καλή αρχή και μια καλή συνέχεια»

Στο τραγούδι ενώνουμε τις ψυχές μας;

«Δεν υπάρχει ωραιότερη στιγμή από αυτήν, που ενώνονται οι φωνές των ανθρώπων όταν ακούν αγαπημένα τραγούδια. Έχω ζήσει πολλές φορές αυτό το μεγαλείο και έχει γίνει μέσα μου το μέτρο για το τι είναι η αληθινή τέχνη του τραγουδιού».

Η αληθινή τέχνη σε βάζει να στοχάζεσαι;

«Η αληθινή τέχνη σε φέρνει σε επαφή με τον εαυτό σου, με τον εσωτερικό σου κόσμο, και σε βοηθάει να κατανοήσεις βαθύτερα τη ζωή και την ομορφιά της, άρα και να στοχάζεσαι. Φεύγοντας από το ‘’Άλσος", μετά από πρόβα, βρέθηκα στην Πατησίων και είδα στο τέρμα της, μπροστά μου, να φέγγει η Ακρόπολη... Τότε κατάλαβα ξανά τι σημαίνει να έχεις ένα ,έργο τέχνης σε κοινή θέα. Είναι πολύτιμο» είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved