Παράταση των παραστάσεων για το «Μαριχουάνα Στοπ»
Exodos

Παράταση των παραστάσεων για το «Μαριχουάνα Στοπ»

Παράταση παραστάσεων για το «Μαριχουάνα Στοπ». 

Αφού ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία ο πρώτος κύκλος των παραστάσεων, η ΒroadwayShow Productions, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει παράταση παραστάσεων από 6 Ιανουαρίου και για λίγες μόνο παραστάσεις.

Η μεγαλειώδης υπερπαραγωγή «ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP!» σε διασκευή – σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, που σηματοδότησε την επιστροφή του θρυλικού ερμηνευτή Τόλη Βοσκόπουλου στο θέατρο και λατρεύτηκε από το κοινό, θα παίζεται από 6 Ιανουαρίου κάθε Κυριακή στις 6 μ.μ.

Λίγα λόγια για το έργο
«Μαριχουάνα STOP!», 1971 στο θέατρο «Μπουρνέλη» σε κείμενο-σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου. Μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το θεατρικό μιούζικαλ, όπου η Ζωή Λάσκαρη κάνει το ντεμπούτο της στην σκηνή, το «Μαριχουάνα STOP» διασκευάζεται σε κινηματογραφικό μιούζικαλ από την Φίνος Φιλμ και γνωρίζει αντάξια επιτυχία.
Σαράντα επτά χρόνια μετά, ο Γιώργος Βάλαρης διασκευάζει, σκηνοθετεί και αναβιώνει την πολυσυζητημένη και αγαπημένη ταινία στην σκηνή του GAZI THEATRE, σε μια λαμπερή υπερπαραγωγή σηματοδοτώντας έτσι, όχι μόνο την επιστροφή του ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ σε θεατρική σκηνή, αλλά συνάμα και στο μιούζικαλ που σφράγισε με την ερμηνεία του στα αξεπέραστα τραγούδια, «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Το φεγγάρι πάνωθε μου», «Δεν με νοιάζει», κ.α.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved