Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Γαμήλιο εμβατήριο»
Exodos

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Γαμήλιο εμβατήριο»

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Γαμήλιο εμβατήριο».

Η ομάδα ΑΝΙΜΑ, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις "Έξοδος" (υποψήφια για το βραβείο Κάρολος Κουν) και "Ζητιάνος", συνεργάζεται με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, τον Κωνσταντίνο Κάππα και τη Μαίρη Χήναρη στο έργο Γαμήλιο Εμβατήριο του Άγγελου Τερζάκη, που ανεβαίνει στο Σύγχρονο Θέατρο, σε συμπαραγωγή με το ΔηΠεΘε Ρούμελης και σε συνεργασία με τη Λυκόφως.

Ένα από τα πιο σημαντικά νεοελληνικά θεατρικά έργα του 20ού αιώνα ανεβαίνει στη σκηνή μετά από πολύ καιρό για 18 μόνο παραστάσεις σε μια πρωτότυπη σκηνοθεσία.

Υπόθεση:

Σε μία ελληνική κωμόπολη του Μεσοπολέμου μία οικογένεια που έχει χάσει τον πατέρα κι έχει τέσσερις ανύπαντρες κόρες στηρίζει όλες τις ελπίδες της στο γιο, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα. Όταν κάποια στιγμή επιστρέφει, δεν το κάνει για να βοηθήσει την οικογένειά του, αλλά για να πουλήσει κι ό,τι τελευταίο τους έχει απομείνει, καλύπτοντας έτσι την κατάχρηση που έχει κάνει στη δουλειά του. Η οικογένεια καταρρέει κι η επαναστάτρια κόρη αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Κάθε επανάσταση όμως διαποτίζεται με αίμα…

Φωτογραφίες papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved