Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μια ζωή στο θέατρο» και όσοι παρευρέθηκαν!
Exodos

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μια ζωή στο θέατρο» και όσοι παρευρέθηκαν!

Το έργο του αμερικανού συγγραφέα Ντέιβιντ Μάμετ έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στο θέατρο της οδού Κεφαλληνίας, σε σκηνοθεσία του Τάσου Πυργιέρη. 

Η παράσταση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών, οι οποίοι έσπευσαν να την παρακολουθήσουν.

Λίγα λόγια για το έργο:

Το έργο αφορά στη ζωή δύο ηθοποιών, του Ρόμπερτ και του Τζον, οι οποίοι περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στο θέατρο. Μελετούν, δοκιμάζουν ρόλους, δέχονται το χειροκρότημα - ενίοτε και την αδιαφορία - του κοινού και την άλλη μέρα αρχίζουν πάλι από την αρχή.

Το έργο «Μια ζωή στο θέατρο» γράφτηκε το 1977 από τον Ντέιβιντ Μάμετ, αφού η αγάπη του για το θέατρο και τους ηθοποιούς , τον οδήγησαν στο να καταγράψει τις κρυφές στιγμές, την αγωνία, την προετοιμασία και τα συναισθήματα των ηθοποιών μεταφέροντας στο κοινό λεπτομέρειες από το επάγγελμά τους. Πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την παράσταση. Λεπτομέρειες που προέκυψαν από την παρατήρηση του ίδιου του συγγραφέα κατά το σύντομο διάστημα που εργάστηκε και ο ίδιος ως ηθοποιός.

Στο έργο παρουσιάζεται η ξεχωριστή ζωή των ηθοποιών, η πολυπλοκότητα που έχει, αλλά παράλληλα φαίνεται ότι δεν διαφέρει και πολύ από τη ζωή των άλλων ανθρώπων.

Τους δύο ρόλους ερμηνεύουν ο Γρηγόρης Σταμούλης και ο Χρήστος Καπενής.

Δείτε φωτογραφίες

Φωτογραφίες ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved