Exodos

Σε στούντιο του Hollywood ο Βαγγέλης Κακουριώτης - Δείτε το εντυπωσιακό video που γύρισε

Gossip-tv Team

Μέχρι τα στούντιο του Hollywood έφτασε ο Βαγγέλης Κακουριώτης, που έχει συνηθίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις επαγγελματικές του επιλογές, οι οποίες κλέβουν τις εντυπώσεις!

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης βρέθηκε προ ημερών σε χολιγουντιανό στούντιο που βρίσκεται στη Βουλγαρία όπου γύρισε το music video για το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Ίσως», που κυκλοφορεί από την Panik Records. Πρόκειται για ένα video υπερπαραγωγή, το οποίο περιλαμβάνει κινηματογραφικά πλάνα και φουτουριστική αισθητική, με το απόλυτο pop icon να μας ταξιδεύει στο Διάστημα καθώς, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, η δράση εκτιλλύσεται σε τροχιά γύρω από τη Γη! Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο καταξιωμένος Βούλγαρος σκηνοθέτης Ludmil Ilarionov Liusi.

Το «Ίσως» είναι μία δυναμική μπαλάντα που έγραψε ο Νίκος Βέρτης, στο πλευρό του οποίου εμφανίζεται ο Βαγγέλης Κακουριώτης, τώρα στην Αθήνα και προ μηνών στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ο επιτυχημένος τραγουδιστής δίνει κομμάτι σε άνδρα συνάδελφό του! Το music video απέσπασε αμέσως κολακευτικά σχόλια και, μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του, μπήκε στις τάσεις του YouTube!

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved