Τάσος Ιορδανίδης-Θάλεια Ματίκα: Η βραδινή έξοδος και το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους! (pics)
Exodos

Τάσος Ιορδανίδης-Θάλεια Ματίκα: Η βραδινή έξοδος και το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους! (pics)

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του χώρου της υποκριτικής. 

Ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε σε πρόσφατη βραδινή έξοδό τους και έδειχναν ήρεμοι και πολύ ευδιάθετοι.

Το ζευγάρι ήταν καλεσμένο του γνωστού pr man Νεκτάριου Σκαμνάκη στο Amber στο Σύνταγμα, όπου και απόλαυσε μαζί με παρέα το ποτό του.

Τι είναι όμως εκείνο που τους κρατά μαζί τόσα χρόνια; Σε πρόσφατη κοινή συνέντευξή τους οι δύο ηθοποιοί είχαν αποκαλύψει για τον γάμο και τη σχέση τους που κρατούν πάνω από δέκα χρόνια:

«Η Θάλεια είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς αυτήν, ακόμη και με τα στραβά και την γκρίνια της, με τις καταθλίψεις, τα γέλια και την τελειομανία της! Μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς το θέατρο, χωρίς πολλά πράγματα. Ξεπέρασα το θάνατο του πατέρα μου και στάθηκα. Χωρίς τη Θάλεια δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου σε καμία περίπτωση» είχε πει για τη γυναίκα του ο ηθοποιός ενώ και εκείνη τόνισε: «Είναι μια σχέση δυνατή, που έχει δοκιμαστεί. Όταν έχεις περάσει μια δεκαετία με τον άλλο και έχεις αποκτήσει δύο παιδιά, έχει φτάσει η σχέση σε άλλο επίπεδο».

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι οι δυο τους, οι οποίοι συνεργάζονται στενά και στο θέατρο, έχουν αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα παιδιά που είναι η προτεραιότητά τους.

.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved