Γιώργος Θεοφάνους: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του Βίλλυ (pics)
Exodos

Γιώργος Θεοφάνους: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του Βίλλυ (pics)

Σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν πριν από μερικά βράδια ο Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του Βίλλυ!

Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και πολλά χρόνια εθεάθη να απολαμβάνει το ποτό του σε ένα από τα πιο αγαπημένα του στέκια, το Amber στο Σύνταγμα, καλεσμένοι και οι δύο του γνωστού pr man Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Οι δυο τους, όπως πάντα, έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και χαμογελούσαν συνεχώς, με τη Βίλλυ, η οποία έχει καθιερώσει πλέον το make up free look, δηλαδή να εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ως trend.

Η σύζυγος του γνωστού μουσικοσυνθέτη φυσικά έδωσε μαθήματα... στυλ με το σικ ταγέρ που φορούσε για την περίσταση. Οι δυο τους ήπιαν το ποτό τους απολαμβάνοντας τη χαλαρή μουσική και την όμορφη ατμόσφαιρα του μαγαζιού, συζητώντας για διάφορα θέματα που τους αφορούσαν.

Και αν κάποιοι ψάξουν να βρουν το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους, το σίγουρο είναι πως έχει να κάνει και με τον χρόνο που επιλέγουν να περνούν μαζί, μακριά από υποχρεώσεις, παιδιά και καθημερινότητα. Μπορεί να λατρεύουν την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και να την έχουν ορίσει ως απόλυτη προτεραιότητά τους, όμως θέλουν να αφιερώνουν χρόνο στη σχέση τους ώστε να κρατούν ζωντανό τον γάμο τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved