Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Αγκαλιασμένοι στη συναυλία του στο Μέγαρο Μουσικής
Exodos

Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Αγκαλιασμένοι στη συναυλία του στο Μέγαρο Μουσικής

Μια πολύ ξεχωριστή συναυλία του Κωστή Μαραβέγια με τραγούδια και μουσικές του για το θέατρο και τον κινηματογράφο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μια ιδιαίτερη βραδιά στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, με τους Μουσικούς της Καμεράτας και τρεις πολυτάλαντους ηθοποιούς σε ρόλο τραγουδιστή: τη Νάντια Κοντογεώργη, τη Δήμητρα Σελεμίδου και τον Ίαν Στρατή.

«Έχω τη χαρά και τη συγκίνηση να συμπράττω με μια σπουδαία ελληνική ορχήστρα που μας κάνει περήφανους με την παρουσία της στο εξωτερικό, με μια ευφάνταστη και δημιουργική χορωδία που μεταμορφώνεται από λυρική χορωδία σε περιπαικτικό καυστικό αριστοφανικό χορό, πλαισιωμένη από αγαπημένους φίλους τραγουδιστές και ηθοποιούς. Μια γιορτή για τη συνάντηση της μουσικής με το θέατρο», σημείωσε ο Κωστής Μαραβέγιας για τη συνεργασία του με τους Μουσικούς της Καμεράτας-Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής.
Στη συναυλία του, το παρών έδωσε πλήθος επωνύμων, ανάμεσά τους η Demy, ο Γιώργος Ντάβλας και φυσικά η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου, με την οποία πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό μας φακό και δεν έλειψαν οι... αγκαλιές.

Δείτε όλα όσα έγιναν στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved