Superdry store Opening Party @ Γλυφάδα
Exodos

Superdry store Opening Party @ Γλυφάδα

Το πάρτι για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Superdry θα φέρει και επισήμως το καλοκαίρι στα Νότια Προάστια!

Το Σάββατο 11 Μαΐου υποδεχόμαστε την αγαπημένη μας ηλιόλουστη εποχή και γιορτάζουμε με ένα μεγάλο Opening Party στο ολοκαίνουριο Superdry store που βρίσκεται στην καρδιά της Γλυφάδας!

Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 12:00 και οι 100 πρώτοι πελάτες θα κερδίσουν από ένα Superdry t-shirt! Φυσικά, εκπλήξεις, δώρα και προσφορές θα υπάρχουν για όλους τους καλεσμένους!

Τη χαρά μας θα μοιραστούμε επίσης μαζί με τους αγαπημένους μας REC οποίοι θα μας ξεσηκώσουν με ένα μοναδικό live που θα ξεκινήσει στις 13:00! Το DJ set πριν και μετά το live έχει αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Κοντά μας θα είναι τα αγαπημένα μας Goodys Burger House με τις λιχουδιές τους καθώς και η Kopparberg που θα φροντίσει για τα δροσερά ποτά της ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω λινκ: https://www.facebook.com/events/435734173845262/

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Superdry Store, Λαζαράκη 16 Γλυφάδα

Το ολοκαίνουριο Superdry Store αποτελεί πλέον τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις της Superdry στα Νότια Προάστια. Στο νέο χώρο θα ανακαλύψουν ολόκληρη την ανανεωμένη, ολοκληρωμένη συλλογή SS19 με μοναδικά καλοκαιρινά κομμάτια για όλες τις ώρες. Στο νέο κατάστημα μπορεί επίσης να βρει κανείς τη συλλογή Superdry Sport η οποία συνδυάζει την κουλ φιλοσοφία της Superdry με τις τεχνικές προδιαγραφές που είναι απαραίτητες ακόμα και για τις πιο απαιτητικές προπονήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved