Μία selfie κορίτσια! (Photos)
PHOTOS

Μία selfie κορίτσια! (Photos)

Πλήθος επωνύμων βρέθηκε στα εγκαίνια του πρώτου ενεργειακού καταστήματος γνωστής εταιρίας-παρόχου ενέργειας στην Αττική!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου ενεργειακού καταστήματος γνωστής εταιρίας παρόχου στην Αττική, στην οδό Κασσαβέτη 4 στην Κηφισιά, παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό, και δημοσιογραφικό χώρο της Αθήνας που έσπευσαν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις προσφορές της εταιρείας.

Τη μουσική επιμέλεια του Opening Party ανέλαβε ο κορυφαίος ραδιοφωνικός παραγωγός του 95.2 Athens DeeJay Μιχάλης Τσαουσόπουλος ενώ δυναμικό παρών έδωσαν οι ambassadors της εκδήλωσης Μαρία Κορινθίου και Φλορίντα Πετρουτσέλι αλλά και πολλοί αγαπημένοι παίκτες της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. Τη διοργάνωση του event επιμελήθηκε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων & διοργάνωσης εκδηλώσεων “Beautiful People” Pr-Events και ο Χάρης Σιανίδης.

Την εκδήλωση εγκαινίασε ο κος Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας της “ΖeniΘ” απευθύνοντας χαιρετισμό και επισημαίνοντας: «Είμαστε ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να μας εμπιστεύονται και δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και φυσική παρουσία στην Αττική.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της υπόσχεσής μας για την πανελλαδική μας επέκταση, βρισκόμαστε εδώ με το πρώτο μας ενεργειακό κατάστημα. Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους καταναλωτές να μας επισκεφτούν και να αναλύσουμε από κοντά τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της ZeniΘ που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες τους, με οφέλη για τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό».

GALLERY