Δέσποινα Μοίρου :Θα ενσαρκώσει τη διάσημη Lucille Ball σε βιογραφική ταινία (photos)
Exodos

Δέσποινα Μοίρου :Θα ενσαρκώσει τη διάσημη Lucille Ball σε βιογραφική ταινία (photos)

Οι επιτυχίες, διαδέχονται η μία την άλλη την Δέσποινα Μοίρου στην Αμερική.

Η Ελληνίδα ηθοποιός που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια το Hollywood, πρωταγωνιστώντας σε σπουδαίες ταινίες, σε σίριαλ που προβάλλονται σε Neflix και Amazon, κερδίζοντας και βραβεία καλύτερης Stand Up Comedy ηθοποιού αλλά και σεναριογράφου, μετά και την νέα παγκόσμια αναγνώρισή της, προλογίζοντας με ένα special stand up comedy show, την παγκόσμια περιοδεία-αφιέρωμα στους Pink Floyd, θα πρωταγωνιστήσει σε δύο τεράστια project, που θα συζητηθούν.

Ένα «Hollywood Stars Calendar» , για το οποίο η Δέσποινα Μοίρου, επιλέχθηκε από μεγάλο αμερικανικό εκδοτικό οίκο και Χολιγουντιανό κινηματογραφικό στούντιο, για να υποδυθεί τις 12 μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ, που άφησαν εποχή.

Έχοντας ξεδιπλώσει το ταλέντο της στην κωμωδία, με τις stand up comedy παραστάσεις της να προκαλούν το αδιαχώρητο κόσμου, η Ελληνίδα ηθοποιός που λατρεύει την κωμωδία, κατάφερε να κερδίσει με το ταλέντο της, τους παραγωγούς, ώστε να γίνει η μούσα για το βιβλίο, που θα μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και θα εκδοθεί σε πολλές χώρες, με την ίδια να κλέβει την παράσταση ως Marilyn Monroe , Lucile Ball , Liz Taylor , Joan Crawford ,Ava Gardner, Betty Page ,Sofia Lauren , Audrey Hepburn ,Vivian Leigh, Natalie Wood και πολλές άλλες!

Η εκρηκτική Δέσποινα Μοίρου κατά την ανοδική πορεία της στο Stand up Comedy ,δεν δίστασε πολλές φορές να τσαλακωθεί για τις απαιτήσεις κάποιου ρόλου.

Η ηθοποιός που λατρεύει να εκπλήσσει το κοινό ,πολλές φορές έχει εμφανιστεί ξαφνικά στη σκηνή ως Κin Kardashian,Sofia Vergara, Jude Judy ,Lady Gaga , μέχρι Ozzy Osbourne χωρίς να ενημερώσει τον μάνατζερ της και το κλαμπ! Πανδαιμόνιο προκαλείτε κάθε φορά αφού ακόμα και διάσημοι ηθοποιοί όπως ο βραβευμένος με Όσκαρ, Ράμι Μάλεκ , Τζιμ Κάρεϊ , οι συνεχιστές των Pink Floyd, παρευρίσκονται στα σόου της!

Πρωταγωνίστρια στη βιωματική ταινία για η ζωή της Lucille Ball

Τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται για τη διεθνή πορεία της Δέσποινας Μοίρου, μετά και την πρόταση που δέχτηκε από μεγάλη αμερικανική εταιρία παραγωγής, να πρωταγωνιστήσει στο φιλμ για τη ζωή της μεγάλης κωμικής ηθοποιού, και να την απολαύσουμε ως άλλη Lucille Ball. Παράλληλα με την ταινία, θα κυκλοφορήσει και ένα special ντοκιμαντέρ, που θα περιλαμβάνει τα backstage των γυρισμάτων, της ταινίας-υπερπαραγωγή για τη ζωή της Lucille Ball, με πρωταγωνίστρια, την δική μας Δέσποινα Μοίρου, σε έναν ρόλο-σταθμό για εκείνη, για την σπουδαία κωμικό που είχε ως πρότυπο. Η Ελληνίδα σταρ πρωτοεμφανίστηκε σαν Lucille Βall στο Νew York Comedy Club της Νέας Υόρκης, πριν λίγους μήνες με το κοινό να την αποθεώνει!

Πάντως καμία άλλη Αμερικανίδα ηθοποιός δεν τόλμησε και δεν προσκλήθηκε μέχρι σήμερα, να ενσαρκώσει την Lucille Ball. Μόνο η Δέσποινα Μοίρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved