Λαμπερό event στη σκιά του Ολύμπου (photos)
Exodos

Λαμπερό event στη σκιά του Ολύμπου (photos)

Ένα μοναδικό event με πολλή μουσική, στη σκιά του Ολύμπου συνέβη πριν από μερικές μέρες στο Λιτόχωρο.

Παρουσία πολλών celebrities, ανάμεσά τους η Σαμάνθα Αποστολοπούλου, η Μάντα Παπαδάκου μαζί με τη καλλονή κόρη της Σήλια αλλά και ο Djibril Cisse, ο οποίος είχε αναλάβει και τη μουσική «επένδυση» της εκδήλωσης, διασκέδασαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Το λαμπερό πάρτι φιλοξενήθηκε στο Le Moon στο Λιτόχωρο και οι περισσότεροι από τους εκλεκτούς καλεσμένους διέμειναν στο πολυτελές Olympus Resort & Spa. Το «παρών» φυσικά στο πάρτι έδωσε η ιδιοκτήτρια της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας Ευγενία Χραπανά αλλά και η πεθερά του Djibril Cisse, Nicole Robert και ο νέος προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο αδελφός του Βασίλης.

Το beach party που προσέλκυσε πολύ κόσμο από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ σημείωσε τεράστια επιτυχία με τον διάσημο dj να παίζει non stop μουσική ξεσηκώνοντας τους πάντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο άλλοτε σταρ των γηπέδων λατρεύει τον συγκεκριμένο προορισμό και μάλιστα στο παρελθόν το έχει επισκεφθεί δύο φορές, έχοντας μαζί του τον μικρότερο γιο τους. Του χρόνου, όπως μαθαίνουμε, σχεδιάζει να έρθει ξανά στο Λιτόχωρο και με τα πέντε παιδιά του.

Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο event...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved