Το αδιαχώρητο στη συναυλία των UB40 - Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη (exclusive photos&videos)
EXCLUSIVE PHOTOS & VIDEOS

Το αδιαχώρητο στη συναυλία των UB40 - Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη (exclusive photos&videos)

Μία υπέροχη βραδιά πλημμυρισμένη με πολλά αγαπημένα τραγούδια, πολύ ρυθμό και χορό δημιούργησαν στην πρώτη τους συνάντηση οι UB40 με τον Αντώνη Ρέμο, στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

Παρά τις ιδιαιτέρως υψηλές θερμοκρασίες ήταν περισσότεροι από 4.000 κόσμου που από νωρίς κατέκλυσαν το θέατρο περιμένοντας να απολαύσουν το πιο διάσημο reggae-pop συγκρότημα στον κόσμο, τους UB40 , αλλά και τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο.

Οι στιγμές δυνατές, μοναδικές με τον κόσμο να χορεύει και να τραγουδά σχεδόν τρεισήμισι ώρες , όρθιος. Γιατί ήταν ένα αληθινό πάρτι με πολύ κέφι και ανεβασμένη διάθεση.

Το πάθος, ο παλμός, οι δυνατές ερμηνείες , τα αγαπημένα τραγούδια με παρανομαστή την πολύ καλή μουσική, αποτελούσαν τα συστατικά για την ιδιαίτερη μουσική συνάντησή τους.

Ο θεσμός έγινε παράδοση και ο Αντώνης Ρέμος για ακόμα μία φορά ενώνει μουσικές γέφυρες με καταξιωμένους καλλιτέχνες που έχουν γράψει τη δική τους σπουδαία ιστορία.

Το gossip-tv.gr, δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και έχουμε εξασφαλίσει για εσάς, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο:

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY