Δημητρίου: Η αντίδρασή της για την live διασκευή του «Μαργαρίτες» από νέο καλλιτέχνη (video)
VIDEO

Δημητρίου: Η αντίδρασή της για την live διασκευή του «Μαργαρίτες» από νέο καλλιτέχνη (video)

Ένα διαφορετικό cover, σε μία διαφορετική ερμηνεία της τεράστιας επιτυχίας της Άντζελας Δημητρίου, «Μαργαρίτες», κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες ανερχόμενος τραγουδιστής. 

 

Η Άντζελα Δημητρίου το άκουσε και η αντίδρασή της ήταν άμεση.

Είναι γνωστό, ότι η τραγουδίστρια στηρίζει νέους καλλιτέχνες και το έχει δείξει πολλές φορές και σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά.

Ο Στέφανος Κάκκος, που κάνει τη δυναμική του είσοδο στη μουσική σκηνή, έδωσε στις «Μαργαρίτες» την πιο ερωτική τους «μυρωδιά», που άρεσε πολύ, από ότι αποδείχτηκε, στην λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου. Η Άντζελα Δημητρίου, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες, χωρίς δεύτερη σκέψη, και επιβραβεύοντας το cover του Στέφανου Κάκκου, το ανάρτησε σε instastory στο official profile της στο Instagram, με το εξής σχόλιο:

«Ένα διαφορετικό cover από έναν νέο καλλιτέχνη! 22 χρόνια μετά ακόμα «Μαργαρίτες»», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου! Ο Στέφανος Κάκκος, φανερά συγκινημένος για τα τρυφερά λόγια της Άντζελας Δημητρίου, την ευχαρίστησε και δημόσια μέσα από τα social media του.

Δείτε το video που ακολουθεί: