Η Kathryn Hunter για πρώτη φορά στην Επίδαυρο: «Μαθαίνω από τους Έλληνες ηθοποιούς» (video-photos)
Exodos

Η Kathryn Hunter για πρώτη φορά στην Επίδαυρο: «Μαθαίνω από τους Έλληνες ηθοποιούς» (video-photos)

Η διεθνούς φήμης ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Kathryn Hunter θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Επίδαυρο με την αρχαία τραγωδία του Αισχύλου «Προμηθέας δεσμώτης».

Η βραβευμένη με Olivier Award ηθοποιός πρόκειται μαζί με ένα αξιόλογο επιτελείο να παίξει για πρώτη φορά στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό χαρακτήρα του Προμηθέα και μάλιστα στα ελληνικά.

Να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός υποδύεται αντρικό χαρακτήρα, αφού είναι η πρώτη γυναίκα ηθοποιός που ερμήνευσε τον ρόλο του Βασιλιά Ληρ (1997), ενώ έχει ενσαρκώσει πληθώρα άλλων ανδρικών ρόλων, όπως τον Ριχάρδο Γ’, τον Πουκ στο Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας, τον Κόκκινο Πίτερ στον Πίθηκο του Κάφκα, τον Συρανό ντε Μπερζεράκ, τον Mr. Ido και πρόσφατα τον Τίμωνα τον Αθηναίο.


Την Τρίτη 23/7/2019 πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για την παράσταση και εκεί βρέθηκαν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και σκηνοθέτης της παράστασης, Σταύρος Τσακίρης, καθώς και όλοι οι συντελεστές αυτής: Νικήτας Τσακίρογλου, Δημήτρης Πιατάς, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Γεράσιμος Γεννατάς. Φυσικά, το gossip-tv.gr παρευρέθηκε και εξασφάλισε υλικό.

Όλοι μίλησαν για την παράσταση και τη μοναδικότητα του συγκεκριμένου έργου, τονίζοντας ότι είναι απόλυτα επίκαιρο και όταν οι θεατές το παρακολουθήσουν θα το αντιληφθούν αμέσως.

Η Kathryn Hunter λοιπόν αποδέχτηκε την πρόταση του Σταύρου Τσακίρη και έτσι θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Επίδαυρο, κάτι που όπως υπογράμμισε η ίδια το θέλει πολύ.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο που εξασφαλίσαμε η σπουδαία ηθοποιός ανέφερε με συγκίνηση τι θα της έλεγαν οι γονείς της -αν ήταν εν ζωή- για το γεγονός ότι θα βρεθεί στην Επίδαυρο!

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στην Επίδαυρο στις 9 & 10 Αυγούστου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved