Μαρέβα Μητσοτάκη: Η νυχτερινή έξοδος και το styling που μας εντυπωσίασε! (photos)
Exodos

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η νυχτερινή έξοδος και το styling που μας εντυπωσίασε! (photos)

Βραδινή έξοδο έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη για να απολαύσει μία παράσταση που οι λάτρεις του είδους περίμεναν με ανυπομονησία.

 

Ο λόγος για τη δημοφιλέστατη Τραβιάτα του Τζουζέππε Βέρντι, η οποία παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες (απόψε είναι η τελευταία παράσταση) για πρώτη φορά στο Ηρώδειο.

Πίσω από τη συγκεκριμένη παράσταση, βρίσκονταν σπουδαίοι καλλιτέχνες που η σύζυγος του πρωθυπουργού εκτιμά πολύ όπως είναι ο Λουκάς Καρυτινός ο οποίος είχε αναλάβει τη μουσική διεύθυνση και ο Κωνσταντίνος Ρήγος ο οποίος τη σκηνοθετούσε.

Μάλιστα, η Τραβιάτα αποτέλεσε το οπερατικό ντεμπούτο του σκηνοθέτη, χορογράφου και διευθυντή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνου Ρήγου, ο οποίος στην πολυετή πορεία του, εκτός από τη χορογραφική του δραστηριότητα, έχει σκηνοθετήσει με μεγάλη επιτυχία από θεατρικές παραστάσεις μεγάλης κλίμακας, όπως Bossa Nova, Τιτανικός, Τα κόκκινα φανάρια και Άνεμος (στο Εθνικό Θέατρο), Ρωμαίος και Ιουλιέττα, έως μεγάλες παραγωγές μιούζικαλ, όπως Καμπαρέ, Rocky Horror Show, Ερωτόκριτος κ.ά.

Την παράσταση φυσικά παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και η Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία εμφανίστηκε με μία ιδιαίτερα ξεχωριστή στυλιστική επιλογή που εντυπωσίασε.

Φορώντας μαύρο τοπ και ιβουάρ φούστα με σαλοπέτα που είχε συνδυάσει άψογα με αρχαιοελληνικού τύπου σανδάλια, η σύζυγος του πρωθυπουργού έκλεψε τις εντυπώσεις. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως οι δημιουργίες της συλλογής της Zeus+Dione διακρίνονται για το μοναδικό στυλ και τις υπέροχες γραμμές τους.

Ανάμεσα στο πλήθος που έσπευσε στο Αρχαίο Ωδείο, κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης ήταν και πολλοί ακόμα σημαντικοί άνθρωποι των τεχνών, των γραμμάτων και του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά στην gallery που ακολουθεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved