Ποιος είπε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Αγκαλιασμένοι στα στενά της Μυκόνου (photos)
Exodos

Ποιος είπε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Αγκαλιασμένοι στα στενά της Μυκόνου (photos)

Μόνιμοι κάτοικοι Μυκόνου τους καλοκαιρινού μήνες, έχουν φροντίσει, παρά το γεγονός ότι εκτίθενται στα φώτα της δημοσιότητας, να προστατεύουν την προσωπική τους ευτυχία... 

Παντρεμένοι εδώ και πέντε χρόνια και έχοντας αποκτήσει ό,τι πολυτιμότερο, την κόρη τους, συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μαζί, παρ' όλο που οι αυξημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες εκείνου, δεν του επιτρέπουν να αφιερώνει όσο χρόνο θα ήθελε στην οικογένειά του.

Όταν όμως το κάνει, είναι πολύ ευτυχισμένος και κάνει, βέβαια, και τις γυναίκες της ζωής του ευτυχισμένες.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr σε τρυφερές αγκαλιές στα σοκάκια της Μυκόνου σε βραδινή του έξοδο.

Κρατούσαν σφιχτά ο ένας τον άλλον και παρά το γεγονός ότι αιφνιδιάστηκαν από τον φωτογραφικό φακό που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά τους, δεν έδειξαν να ενοχλούνται. Άλλωστε, είναι ευτυχισμένοι και δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν αυτή την ευτυχία.

Όσο για εκείνη, για ακόμα μία φορά με τη συγκεκριμένη εμφάνισή της έδωσε μαθήματα στυλ φορώντας ένα στενό λευκό μάξι φόρεμα που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της το οποίο και είχε συνδυάσει μοναδικά με κόκκινα σανδάλια.

Δείτε τους στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved