Το ηχηρό μήνυμα των 15 50 κατά του καρκίνου (photos)
Exodos

Το ηχηρό μήνυμα των 15 50 κατά του καρκίνου (photos)

Οι 15 50 είναι ασυμβίβαστοι, ευγενείς ροκ τυπάδες και μας το δείχνουν συνεχώς μέσα από την πορεία τους στα μουσικά δρώμενα και τη στάση τους στα social media. 

Οι Αθηναίοι 15 50 μετρούν 21 χρόνια ασταμάτητης πορείας και όπως εξηγεί ο ιδρυτής και leader της μπάντας, Ρουσσέτος Δημητρόγλου δεν βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή γιατί δεν δέχτηκαν να κάνουν υποχωρήσεις στην καριέρας τους, γνωρίζοντας το κόστος και την δυσκολία που συνεπάγεται από την στάση τους αυτή, κατάφεραν με την συνέπεια που τους διακατέχει, με τα τραγούδια τους , αλλά και το ταλέντο τους στο να διασκευάζουν ύμνους μεταξύ αυτών: «Θεός αν είναι», «Το παλιό μου παλτό» , «Δεν είσαι εδώ» , «Σταρ του σινεμά» , «Βενζινάδικο» να δημιουργήσουν μεγάλο κοινό που τους ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια .

Οι 15 50 παρά τις 140 εμφανίσεις-συναυλίες που κάνουν κάθε χρόνο κρατάνε χαμηλό προφίλ.

«Με πολύ σκληρή δουλεία, αγώνα και σεβασμό στον κόσμο ανεβήκαμε την σκάλα της επιτυχίας» λέει ο frontman των 15 50, Μηνάς Τσίγκος, ο οποίος στο τέλος κάθε εμφάνισής τους δεν παραλείπει να ευχαριστήσει το κοινό για την αγάπη που τους δείχνει. «Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε , είστε η ανάσα μας , η ψυχή και καρδιά μας. Σας ευχαριστούμε !!».

Πριν λίγες μέρες, οι 15 50 έδειξαν πόσο ροκ είναι με μια κίνηση που έκαναν στα παρασκήνια του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζονται στην Πάτρα και θέλησαν να την μοιραστούν με τους followers τους.

Έβγαλαν μια φωτογραφία και έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα κατά του καρκίνου. Γιατί όπως υποστηρίζουν και οι ίδιοι δεν πρέπει να υπάρχει κάποια παγκόσμια ημέρα για να στείλουν το μήνυμά τους και να στηρίξουν τα άτομα που βρίσκονται αντιμέτωπα με την επάρατο νόσο.

Δείτε την φωτογραφία με το μήνυμά τους στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved