Playmotion by Amita Motion - Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 στο ΟΑΚΑ
Exodos

Playmotion by Amita Motion - Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 στο ΟΑΚΑ

Αυτή την Παρασκευή δίνουμε ραντεβού στο ΟΑΚΑ στην πιο θετική μουσική γιορτή!

Αλήθεια, εσύ τι σκοπεύεις να κάνεις την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, μετά το γραφείο; Στην περίπτωση που έχεις σχέδια τα οποία δεν περιλαμβάνουν πολλή μουσική, πολλές εμπειρίες και πλούσια δώρα, καλό είναι να τα ακυρώσεις.

Διότι αυτή την Παρασκευή στις 18.00 ακριβώς, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ και το Τείχος των Εθνών, εκεί όπου θα λάβει χώρα η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019! Στη φέρνει το Playmotion, η νέα μουσική πλατφόρμα από την Amita Motion που κάνει την #kathemera πιο διασκεδαστική, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις για 14η συνεχή χρονιά μία μοναδική μουσική εμπειρία με αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής!

Με ελεύθερη είσοδο και με το μεγαλύτερο line up που ανέβηκε ποτέ στη σκηνή της, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν πρέπει να χάσεις αυτό το μοναδικό, after work πάρτι! Ποιους θα ακούσεις και τι θα βιώσεις σε αυτό το ξεχωριστό event; Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα. Πρώτα όμως, δες το βίντεο που ακολουθεί για να πάρεις μία γεύση από το θέαμα που θα απολαύσεις!

Από την Ελένη Φουρέιρα και τον Lil Βarty στους Playmen, τον Sin Boy και τον Snik

Η λίστα με τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 είναι μεγάλη και σίγουρα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Εμείς θα σου αποκαλύψουμε απλώς ότι το event θα παρουσιάσουν ο Ζήσης Ρούμπος και η Josephine και πως στη σκηνή θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, ο Fy, ο Light, οι Playmen, ο Sin Boy, ο Snik. Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής θα είναι οι Marcus & Martinus, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται ακόμη οι Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO.

Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 όμως, θα έχεις επίσης την ευκαιρία να απολαύσεις live την μοναδική Ελένη Φουρέιρα! Για την ακρίβεια, θα μπορέσεις να ακούσεις για πρώτη φορά ζωντανά τη νέα της επιτυχία, το απόλυτο hit που δημιούργησε μαζί με τον Lil Βarty και την πολύτιμη βοήθεια των θαυμαστών της, στην πλατφόρμα του Playmotion, μέσω του project «Join The Beat»!

Διότι από ένα beat γεννήθηκε ένα hit και εμείς, το περιμένουμε με ανυπομονησία καθώς αναμένεται να μας πάει σε… «Άλλο Level». Ναι, καλά κατάλαβες. Αυτός είναι ο τίτλος της νέας της επιτυχίας και η εκρηκτική σταρ λικνίζεται στους ρυθμούς της, καλώντας μας να περάσουμε μαζί της σε άλλο επίπεδο!

Μέχρι το ραντεβού στο Τείχος των Εθνών, προσπάθησε να διατηρήσεις τη θετική σου ενέργεια. Το Playmotion, η νέα μουσική πλατφόρμα της Amita Motion, σου μεταφέρει #kathemera τα συναισθήματα της Ημέρας Θετικής Ενέργειας με μοναδικές εκπλήξεις, πολλή μουσική και ξεχωριστά δώρα. Το σίγουρο είναι πως αν μέχρι τότε βρεις έναν από τους τυχερούς κωδικούς κάτω από το καπάκι της συλλεκτικής συσκευασίας Amita Motion (1Lt) και λάβεις μέρος στον διαγωνισμό «Under The Cap», μπορεί να βρεθείς στο Golden Zone της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και -μεταξύ άλλων- να συναντήσεις από κοντά τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες!

Stay tuned και μπες και εσύ στην πιο θετική παρέα! Ραντεβού την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 18.00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ και τον πιο θετικό μουσικό θεσμό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved