Όλοι έτοιμοι για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 (photos)
Exodos

Όλοι έτοιμοι για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 (photos)

Οι πρόβες έχουν ολοκληρωθεί και η σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 ετοιμάζεται να υποδεχθεί το μεγαλύτερο line up καλλιτεχνών!

Σήμερα από νωρίς το απόγευμα το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ θα πλημμυρίσει από χιλιάδες κόσμου και, φυσικά, από αμέτρητη θετική ενέργεια!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 έρχεται από το Playmotion by Amita Motion με το μεγαλύτερο line up καλλιτεχνών που ανέβηκαν ποτέ στη σκηνή της!

Όλοι οι καλλιτέχνες ολοκλήρωσαν τις πρόβες και την προετοιμασία τους για την πιο θετική ημέρα του χρόνου και όλα είναι έτοιμα για μία ανεπανάληπτη μουσική γιορτή!

Alcatrash

Στο πιο θετικό stage θα βρεθούν αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, από όλα τα είδη μουσικής!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα, ο Fy, ο Light, οι Playmen, ο Sin Boy, ο Snik, ενώ Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής θα είναι οι Marcus & Martinus!

Josephine

Μαζί τους οι: Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO.

Παρουσιάζει ο Ζήσης Ρούμπος, μαζί του η Josephine!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved