Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών περιμένει το πρώτο του παιδί; Η βραδινή έξοδος και η φουσκωμένη κοιλίτσα!
Exodos

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών περιμένει το πρώτο του παιδί; Η βραδινή έξοδος και η φουσκωμένη κοιλίτσα!

Μία σπάνια βραδινή έξοδο έκανε γνωστό ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών οι οποίοι άρχισε να ακούγεται έντονα πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί την 1η Σεπτεμβρίου του 2016 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Καλλιθέας. Μάρτυρες ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο κολλητός του γαμπρού, Γιώργος Σκέμπερης.

Τρία χρόνια μετά, η ηθοποιός δείχνει να είναι έτοιμη για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούσε η φουσκωμένη κοιλίτσα της σε πρόσφατη βραδινή έξοδό της με τον σύζυγό της.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης Αρχιμάστορας Σόλνες που ανεβαίνει στο θέατρο Ιλίσια με πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κατερίνα Λέχου.

Μετά το τέλος της παράστασης, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι φωτογραφήθηκαν με τους πρωταγωνιστές και όπως ήταν φυσικό, η φουσκωμένη κοιλίτσα εκείνης βρέθηκε στο επίκεντρο των φωτογραφικών κλικ. Οι ίδιοι πάντως, δεν έχουν επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει -προς το παρόν τουλάχιστον- την ευχάριστη είδηση μιας και δεν είναι από τα ζευγάρια που επιθυμούν να έχουν δημοσιότητα στην προσωπική τους ζωή, παρά μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά τους.

Δείτε για ποιους πρόκειται στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved