Ωνάσης: Τα θέλω όλα: Η πρεμιέρα, οι λαμπερές παρουσίες και τα ερωτευμένα ζευγάρια (photos)
Exodos

Ωνάσης: Τα θέλω όλα: Η πρεμιέρα, οι λαμπερές παρουσίες και τα ερωτευμένα ζευγάρια (photos)

Ωνάσης: Τα θέλω όλα: Μία από τις πιο λαμπερές θεατρικές πρεμιέρες της φετινής χειμερινής σεζόν ήταν αναμφισβήτητα αυτή της παράστασης «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» που ανεβαίνει στο θέατρο Παλλάς.

Ο χώρος από νωρίς άρχισε να γεμίζει από επώνυμες παρουσίες που ήθελαν να απολαύσουν τις καταπληκτικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών αλλά και την πολυτάραχη ιστορία του αξέχαστου Έλληνα Κροίσου, τον οποίο υποδύεται ο Σταμάτης Φασουλής ο οποίος και σκηνοθετεί το έργο. Σε νεαρή ηλικία τον υποδύεται ο Αγησίλαος Μικελάτος.

Φυσικά, επί σκηνής, έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείες όλοι οι πρωταγωνιστές, ανάμεσά τους η Ευγενία Δημητροπούλου η οποία υποδύεται την Τίνα Λιβανού, η Δήμητρα Ματσούκα που παίζει τον ρόλο της Τζάκι Κένεντι και η Κατερίνα Παπουτσάκη που υποδύεται την Μαρία Κάλλας. Πλειάδα σπουδαίων ηθοποιών συμπληρώνει το καστ της παράστασης, ανάμεσά τους ο Μέμος Μπεγνής.

Το παρών στην πρεμιέρα έδωσαν πανέμορφες παρουσίες όπως η Σάσα Σταμάτη η οποία έκλεψε την παράσταση με τις στυλιστικές της επιλογές και η Σίσσυ Φειδά, η Τόνια Σωτηροπούλου η οποία έσπευσε να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της Κωστή Μαραβέγια ο οποίος υπογράφει τη μουσική της παράστασης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη σύντροφό του Μαρία Καλάβρια κκαι πολλοί ακόμα.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από τη λαμπερή πρεμιέρα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved