Η Συνέντευξη Τύπου του Happy Birthday Ελλάς τα είχε όλα - Η Ζωζώ τραγούδησε και ξεσήκωσε (pics-vid)
Exodos

Η Συνέντευξη Τύπου του Happy Birthday Ελλάς τα είχε όλα - Η Ζωζώ τραγούδησε και ξεσήκωσε (pics-vid)

H παράσταση Happy Birthday Ελλάς έρχεται και αυτό που θέλει είναι να κάνει το κοινό να περάσει μοναδικά!

Οι πρωταγωνιστές μίλησαν για το έργο, υποσχόμενοι ότι αυτό που θα προσφέρουν είναι το γέλιο, με τον Γιάννη Ζουγανέλη να τονίζει οτι αυτός είναι ο κύριος σκοπός της παράστασης: η κωμικότητα.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ο εμπνευστής του έργου και με χαρά παρουσίασε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία πρωταγωνιστεί. Μάλιστα, προλόγισε τη μεγάλη performer λέγοντας: «Κουβαλάει μνήμες από μια τεράστια καριέρα κι όταν τις διηγείται μας κάνει να ταξιδεύουμε μαζί της».

Τον λόγο πήρε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία με εμφανώς καλή διάθεση και ενέργεια ανέφερε τον τρόπο που της έγινε η πρόταση.

«Ηρθε στο σπίτι στην Αθήνα ο Γιάννης και μου λέει θέλω να συνεργαστούμε και χωρίς να καταλάβω τι δουλειά ήθελε του είπα "ναι". Γιατί τον πιστεύω. Είχα κι άλλες προτάσεις οι οποίες δε μου άρεσαν. Εγώ τι να κάνω του λέω και μου λέει τον εαυτό σου. Ξεκινάω λοιπον από παιδί, με την αδερφή μου τη Βάσω στη Θεσ/κη... Υπάρχει κέφι σε αυτήν την παράσταση».

Η Ζωζώ, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Σηκώθηκε, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε, αποδεικνύοντας τι θα πει πραγματική show woman και γιατί αυτή η γυναίκα σαγηνεύει ασταμάτητα όλα αυτά τα χρόνια. Οι ηθοποιοί ανέφεραν, επίσης, ότι στοχεύουν και στη διάδραση με τους θεατές, θέλοντας έτσι να κάνουν την παράσταση ζωντανή με κάθε έννοια.

Αν λοιπόν θέλεις να ψυχαγωγηθείς, να γελάσεις, να ταξιδέψεις και να απολαύσεις μια όμορφη βραδιά τότε μπορείς να επιλέξεις το Θέατρο Αθηνά και να παρακολουθήσεις την επιθεώρηση «Happy Birthday Ελλάς», της οποίας η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν και φυσικά τη μοναδική Ζωζώ να ξεσηκώνει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved