Οι ''MEΛΙSSES'' τραγουδούν για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
Exodos

Οι ''MEΛΙSSES'' τραγουδούν για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, γιορτάζοντας το 2019, τα 50 χρόνια λειτουργίας της, διοργανώνει την πιο λαμπερή φιλανθρωπική καλλιτεχνική εκδήλωση με το μουσικό συγκρότημα «ΜΕΛISSES», στις 11 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9:00μμ, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.


Το διάσημο και πολυαγαπημένο μουσικό συγκρότημα «ΜΕΛISSES», κλείνοντας 10 χρόνια από την ίδρυσή του, στηρίζει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και την προσπάθειά της για έναν κόσμο καλύτερο για τα Γενναία Παιδιά της, παρουσιάζοντας στο κοινό της Θεσσαλονίκης μια μοναδική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος.

50 Χρόνια ΕΛΕΠΑΠ
1969-2019

Το Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, λειτουργεί από το 1969, προσφέροντας στο Βορειοελλαδικό χώρο υπηρεσίες υψηλής ποιότητας επί 50 χρόνια και εξυπηρετεί περίπου 250 παιδιά και νέους ετησίως, παρέχοντας μια σειρά προγραμμάτων ολιστικής παρέμβασης, όπως φυσικοθεραπεία, θεραπευτική κολύμβηση, μουσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, αισθητηριακή ολοκλήρωση και ψυχολογική υποστήριξη. Σήμερα διαθέτει, διεπιστημονική ομάδα, έμπειρη ιατρική ομάδα, εξειδικευμένους θεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς και τμήματα Μαθησιακών Δυσκολιών, Νευροψυχολογικής Αποκατάστασης, καθώς και Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης, Τμήμα Δραστηριοτήτων Καθημερινής Ζωής για Νέους και Εργαστήριο Ανάλυσης Βάδισης Κίνησης και Πελματογραφήματος.



“Από το 1969 που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε 250 και πλέον παιδιά ετησίως, έχουμε ζήσει πολλές μοναδικές στιγμές μαζί τους, στα πρώτα τους βήματα, στην πρώτη τους λέξη, στην αποφοίτηση από το σχολείο. Όλα αυτά τα πετύχαμε χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά πλήθους ανθρώπων, που ο καθένας από τη δική του θέση και ιδιότητα έκαναν το όραμα πραγματικότητα, συμμερίστηκαν με όλη τους την ψυχή των αγώνα ζωής των παιδιών με αναπηρία και των οικογενειών τους και σήμερα με υπερηφάνεια μπορούν μαζί μας να γιορτάζουν τα πολλά επιτεύγματα και να ατενίζουν το μέλλον με ακόμα περισσότερη αισιοδοξία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved