Γκλόρια Ντενίκη: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά την αποχώρηση από το GNTM! Δεν φαντάζεστε ποια συνάντησε!
Exodos

Γκλόρια Ντενίκη: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά την αποχώρηση από το GNTM! Δεν φαντάζεστε ποια συνάντησε!

GNTM: Η Γκλόρια Ντενίκη εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι μοντέλων μετά την αδυναμία της να περάσει με επιτυχία την τελευταία δοκιμασία.

Η όμορφη κοπέλα η οποία κατάφερε να αποκτήσει το «παρατσούκλι» «εξολοθρευτής», καθώς μονίμως ήταν προτεινόμενη και πάντα κατάφερνε να διώξει την εκάστοτε αντίπαλό της, στην τελευταία δοκιμασία στο ροντέο είχε τη χειρότερη φωτογραφία από τις υπόλοιπες κοπέλες και τελικά είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μοντέλων όπου είχε συμμετάσχει για να βρει τη δική της τύχη στο χώρο του μόντελινγκ.

Πλέον, λοιπόν, και εφόσον το GNTM αποτελεί παρελθόν για την ίδια, η Γκλόρια επέστρεψε στην κανονικότητα της ζωής της και απολαμβάνει τις πρώτες μέρες ηρεμίας και ξεκούρασης με τους φίλους της.

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα την εντόπισε σε βραδινή της έξοδο όπου είχε, μάλιστα και την ευκαιρία να συναντήσει μία πρώην συμπαίκτριά της.

Ο λόγος για την Κατερίνα Πεφτίτση η οποία απολάμβανε το ποτό της στο Amber στο Σύνταγμα. Εκεί συναντήθηκαν οι δύο κοπέλες και φωτογραφήθηκαν χαλαρές και σε πολύ καλή διάθεση, διασκεδάζοντας εκείνο το βράδυ η μία την παρέα της άλλης.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη έξοδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved