Υπάρχουν λόγοι για να δεις τη νέα παράσταση του Καπουτζίδη - Πλήθος επωνύμων έδωσαν το «παρών»
Exodos

Υπάρχουν λόγοι για να δεις τη νέα παράσταση του Καπουτζίδη - Πλήθος επωνύμων έδωσαν το «παρών»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσίασε το πρώτο του θεατρικό έργο με την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» που έκανε την επίσημη πρεμιέρα της.

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στο θέατρο ΉΒΗ σε μία τόσο σημαντική στιγμή του δημιουργού Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος εκτός από το γεγονός ότι υπογράφει το κείμενο της κωμικής παράστασης, τη σκηνοθετεί κιόλας.

Το έργο πραγματεύεται έναν ανομολόγητο έρωτα, μια απιστία που διαλύει έναν γάμο, έναν άλλον γάμο που αναβάλλεται και την ιστορία μιας κόρης που δειλιάζει να έρθει αντιμέτωπη με τους γονείς της και να τους εξωτερικεύσει το ποια πραγματικά είναι.

Όλα αυτά γίνονται σε ένα διαμέρισμα που πλημμυρίζει κυριολεκτικά και μεταφορικά και είναι δοσμένα με τον κατάλληλο σκηνοθετικό τρόπο.

Οι ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής κι έτσι το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό. Χιούμορ, σύγχρονη γραφή, σωστά ελληνικά, ενέργεια, ένταση στον σωστό βαθμό, αλλά και προβληματισμοί συνθέτουν μια παράσταση που έχει να προσφέρει στο κοινό που θα την επιλέξει.

Στα highlights, σαφώς είναι η επιστροφή της Κατιάνας Μπαλανίκα, η οποία συμπράττει πολύ όμορφα με τους νέους ηθοποιούς και με το ταλέντο της προσδίδει τη δική της πινελιά, δίχως να επισκιάζει τους συναδέλφους της.

0353_MPALANIKA_KAPOYTZIDIS_SAVAKI_04112019.jpg
Η Κατιάνα Μπαλανίκα επέστρεψε στο θέατρο!

Αν θέλεις, λοιπόν, να γελάσεις και παράλληλα να κάνεις τη δική σου ανασκόπηση μέσω των ηρώων, τότε δεν έχεις παρά να δεις τη νέα, γρήγορη και μοντέρνα κωμωδία του Γιώργου Καπουτζίδη.

Το νέο βήμα του στήριξαν πολλοί φίλοι του και εκπρόσωποι από το χώρο της υποκριτικής.

Το «παρών», λοιπόν, έδωσαν μεταξύ άλλων η Σμαράγδα Καρύδη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Έφη Παπαθεοδώρου, η Δέσποινα Βανδή, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και οι ηθοποιοί της σειράς «Άγριες Μέλισσες», αφού στην εν λόγω παράσταση πρωταγωνιστεί και ο Γιάννης Κουκουράκης!

Στο ακόλουθο φωτογραφικό album όσα συνέβησαν στο θέατρο ΉΒΗ και όσοι παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved