Από ώρα σε ώρα γεννάει και είπε να κάνει βραδινή έξοδο πριν το... μαιευτήριο! (photos)
Exodos

Από ώρα σε ώρα γεννάει και είπε να κάνει βραδινή έξοδο πριν το... μαιευτήριο! (photos)

Από μέρα σε μέρα, για να μην πούμε από ώρα σε ώρα, γεννάει και είπε να κάνει μία τελευταία βραδινή έξοδο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωρό! 

Η γλυκιά μέλλουσα μανούλα περιμένει αγοράκι και φυσικά τον περιμένει, μαζί με τον σύζυγό της, με μεγάλη ανυπομονησία.

Ο λόγος για την Κλέλια Πανταζή και τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο οι οποίοι έκαναν μία από τις τελευταίες βραδινές εξόδους τους πριν βρεθούν στο μαιευτήριο για να υποδεχτούν το αγοράκι τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι βρέθηκε στο The Grand Interni για να απολαύσει μία πολύ όμορφη βραδιά με ένα καλό δείπνο σε ένα όμορφο περιβάλλον πριν ξεκινήσει τη νέα του ζωή ως οικογένεια.

Η Κλέλια έκλεισε τις 36 εβδομάδες κύησης που σημαίνει ότι από μέρα σε μέρα ετοιμάζεται για τον δρόμο προς το μαιευτήριο, κάτι που περίμενε πώς και πώς εδώ και μήνες.

Τόσο η ολυμπιονίκης στο άθλημα της ενόργανης γυμναστικής όσο και ο σύζυγός της ήθελαν πολύ από την ημέρα που παντρεύτηκαν να αποκτήσουν οικογένεια και όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη της Κλέλιας πέταξαν από χαρά καθώς ήξεραν πως θα έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους.

Φυσικά, η όμορφη έγκυος έχει πλέον πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα εφόσον πλέον απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες της κύησής της και βέβαια αδημονεί για τη στιγμή που θα ζήσει και εκείνη το θαύμα της ζωής.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved