Χατζίδου-Παύλου: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης τους και τα τρυφερά φιλιά (photos)
Exodos

Χατζίδου-Παύλου: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης τους και τα τρυφερά φιλιά (photos)

Την πρώτη τους έξοδο μετά τον ερχομό της κόρης τους έκαναν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου οι οποίοι δείχνουν να διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. 

 

Το ζευγάρι, από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η πριγκίπισσά του, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της και ειδικά η όμορφη τραγουδίστρια η οποία άφησε για λίγο στην άκρη την καριέρα της προκειμένου να απολαύσει τις χαρές που της προσφέρει η μητρότητα.

Όμως, μετά από τόσο καιρό... εγκλεισμού, είπε να κάνει και μία έξοδο, πού αλλού, στον φυσικό της χώρο, τα μπουζούκια.

Η Ελένη Χατζίδου, απαστράπτουσα και πολύ ευτυχισμένη έφτασε μαζί με τον σύζυγό της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος προκειμένου να... θυμηθεί τα παλιά και φυσικά να διασκεδάσει.

Ο φύλακας άγγελός της, ο Ετεοκλής Παύλου, πάντα κοντά του, και εκείνος σε πολύ καλή διάθεση και έτοιμος να απολαύσει ένα υπέροχο βράδυ, μακριά -για λίγο- από μπιμπερό και μωρουδίστικα κλάματα!

Το ζευγάρι, τρισευτυχισμένο έδειξε να απολαμβάνει το πρόγραμμα του σχήματος και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό, ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά και αποδεικνύοντας και έμπρακτα πως οι δυο τους συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved