Γαρμπή – Σαμπάνης: Έρχονται έτοιμοι να ξεσηκώσουν το Αθηναϊκό κοινό
Exodos

Γαρμπή – Σαμπάνης: Έρχονται έτοιμοι να ξεσηκώσουν το Αθηναϊκό κοινό

Μια μαγική σύμπραξη επί σκηνής με τον Γιώργο Σαμπάνη, την Καίτη Γαρμπή και την Demy.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει χαρακτηριστεί από τους καλύτερους και σημαντικότερους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, με πλήθος δισκογραφικών επιτυχιών, αλλά και sold out εμφανίσεις σε οποιοδήποτε μέρος επιλέξει να εμφανιστεί.


6 προσωπικά και άκρως πετυχημένα albums, δεκάδες επιτυχίες δικές του και άλλων καλλιτεχνών που υπογράφει ως συνθέτης και πάνω από 250 εκατομμύρια views στο διαδίκτυο, τον κατατάσσουν στην πρώτη γραμμή της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας αλλά και στις προτιμήσεις του κοινού.


Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με την Καίτη Γαρμπή, χαρίζοντας μας μερικές από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της μεγάλης αυτής καλλιτέχνιδας!
Η Καίτη Γαρμπή από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού με την τεράστια καριέρα στο χώρο της δισκογραφίας εδώ και πολλά χρόνια, επιστρέφει ανανεωμένη και έτοιμη να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και υπέροχες συγκινήσεις με τα τραγούδια της, που έχουν μείνει ανεξίτηλα στο χρόνο.


H Demy, μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, έχει χαράξει τη δική της επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική και επίσης έχει συναντηθεί ξανά με το Γιώργο Σαμπάνη στο παρελθόν επί σκηνής αλλά και δισκογραφικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved