Η Πωλίνα τραγουδούσε Push Ups και ο τραγουδιστής έκανε γυμναστική πάνω στην πίστα! (photos+videos)
Exodos

Η Πωλίνα τραγουδούσε Push Ups και ο τραγουδιστής έκανε γυμναστική πάνω στην πίστα! (photos+videos)

Και όμως, συνέβη και αυτό στη νυχτερινή Αθήνα! Η Πωλίνα πήγε να διασκεδάσει και τελικά έβαλε τον τραγουδιστή που ηγείται του σχήματος να κάνει... push ups πάνω στην πίστα! 

Ποιος άλλος, βέβαια, θα μπορούσε να το κάνει εκτός από τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος συνεχίζει το... πάρτι στον ανανεωμένο χώρο του 4711!

Ο Γιώργος Τσαλίκης για τρίτη συνεχόμενη σεζόν είναι το κεντρικό πρόσωπο, υπηρετώντας το “live clubbing” με τον δικό του μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο. Μαζί του σε guest εμφάνιση ο Γιώργος Λεμπέσης.

Φέτος, κάθε Σάββατο και Κυριακή, ο τραγουδιστής, υποδέχεται στη σκηνή πολλούς και αγαπημένους φίλους.

Την περασμένη εβδομάδα στο νυχτερινό κέντρο έδωσαν το "παρών" η Ελπίδα, ο Πασχάλης κι η Πωλίνα και ο Χρήστος Μενιδιάτης που ο καθένας τους ξεχωριστά, τραγούδησε επί σκηνής πλάι στο Γιώργο Τσαλίκη τα αγαπημένα τραγούδια και όλοι μαζί έγιναν μια παρέα.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

"Στη Ντισκοτέκ", "Μην της το πεις", "Push ups" "Οι Κυριακές" κ.α. Ξεχωριστές παρουσίες όμως ήταν κι ο δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης & η Δ. Μοιραράκη.

Από τις πιο ωραίες στιγμές της συγκεκριμένης βραδιάς που την ευχαριστήθηκαν όλοι ήταν όταν η Πωλίνα σηκώθηκε να τραγουδήσει την επιτυχία της Push Ups και ο Γιώργος Τσαλίκης επιδόθηκε σε... γυμναστική!

Δείτε τα παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved