Χαμός χθες βράδυ στην Ιερά Οδό! Οι... ζημιές Καρρά-Πλούταρχου και οι εκπλήξεις από Νίνο-Ζήνα-Τσαλίκη
Exodos

Χαμός χθες βράδυ στην Ιερά Οδό! Οι... ζημιές Καρρά-Πλούταρχου και οι εκπλήξεις από Νίνο-Ζήνα-Τσαλίκη

Μία από τις πιο όμορφες βραδιές -και έπονται και άλλες- του φετινού χειμώνα ήταν η χθεσινή στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός όπου εμφανίζονται ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη

Φυσικά, το κέφι πήρε φωτιά όταν επί σκηνής εμφανίστηκαν μαζί ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Βασίλη Καρρά οι οποίοι και ερμήνευσαν μοναδικές επιτυχίες του παρελθόντος που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης on stage οι δύο καλλιτέχνες απέδειξαν πόσο δεμένοι είναι αφού δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλον και να μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Φυσικά, ο Βασίλης Καρράς παρέσυρε το κοινό σε ένα τρελό γλέντι, ειδικά όταν από μικροφώνου τούς προέτρεψε να το... κάψουν!

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο Γιάννης Πλούταρχος πλησίασε στο τραπέζι όπου κάθονταν η Πέγκυ Ζήνα η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και φέτος θα εμφανίζεται στο "Φως", ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Νίνο ο οποίος φέτος θα εμφανίζεται με τη Δέσποινα Βανδή στο "Acro".

Κάθε ένας από τους καλλιτέχνες ερμήνευσε αγαπημένες του επιτυχίες, κάνοντας τους θαμώνες να παραληρούν!

Δείτε τα παρακάτω βίντεο με τις υπέροχες ερμηνείες των παραπάνω καλλιτεχνών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved