Η απάντηση της επιχείρησης Μαροσούλη στην Άβα Γαλανοπούλου
Exodos

Η απάντηση της επιχείρησης Μαροσούλη στην Άβα Γαλανοπούλου

Η Άβα Γαλανοπούλου αποχώρησε ξαφνικά από το Θέατρο Αθηνά και την πετυχημένη παράσταση Happy Birthday Ελλάς μόλις λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της.

Μιλώντας μάλιστα σήμερα στο Πρωινό άφησε πολλές αιχμές για τη λήξη της συνεργασίας αυτής σχετικά με την συνέπεια της επιχείρησης Μαροσούλη. Φυσικά τα λεγόμενά της δεν θα έμαναν αναπάντητα. Πόσο μάλλον από μια επιχείρηση με μεγάλη θεατρική ιστορία. Με επιστολή η επιχείρηση απαντά επίσημα στην ηθοποιό και τους ισχυρισμούς της:

«Η επιχείρηση θεατρικών και καλλιτεχνικών παραγωγών «Μαροσούλης» λειτουργεί από το 1967 έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές του ελληνικού θεάτρου και του ευρύτερου καλλιτεχνικού στερεώματος, κάνοντας αμέτρητες χρυσές επιτυχίες.

Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της η επιχείρηση διακρίνεται από το ήθος, τη συνέπεια και το σεβασμό απέναντι στους συνεργάτες της εκ των οποίων ποτέ κανείς δεν εξέφρασε την παραμικρή δυσαρέσκεια ειδικά όσον αφορά στην τήρηση των συμφωνηθέντων ανάμεσα στους ίδιους και την επιχείρηση. Ωστόσο σήμερα με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε για τις δηλώσεις που έκανε δημοσίως η ηθοποιός Αβά Γαλανοπούλου, αφήνοντας να εννοηθούν ανακρίβειες σχετικά με την συνέπεια της επιχείρησης ως προς το πρόσωπο της.

Η επιχείρηση «Μαροσούλης» , θέλοντας να αποκαταστήσει το όνομα και τη φήμη αυτής δηλώνει ρητά και επίσημα πως δεν έχει καμία απολύτως οικονομική οφειλή ως προς το πρόσωπο της Κας Γαλανοπούλου η οποία για όσο καιρό εργαζόταν στο θίασο, πληρωνόταν κανονικά και εγκαίρως ως είχε συμφωνηθεί, το ποσό που είχε συμφωνηθεί για την παροχή των υπηρεσιών της, ενώ η εξόφληση της έγινε μόλις την περασμένη Παρασκευή 22-11-19, όταν και με δίκη της απόφαση αποχώρησε από την παράσταση "Happy Birthday Hellas". Η κα Γαλανοπούλου υπέγραψε μάλιστα η ίδια την εξόφληση της, η οποία έγινε ταυτόχρονα με την αποχώρηση της χωρίς η επιχείρηση να εξαντλήσει το περιθώριο των εναπομείναντων ημερών έως τη λήξη του μήνα, όπου και προβαίνει στις πληρωμές των συνεργατών της.

Ως προς τα παπούτσια της παράστασης τα οποία η Κα Γαλανοπούλου ισχυρίζεται πως πλήρωσε, η επιχείρηση δηλώνει πως παρείχε όπως σε όλους τους συντελεστές της παράστασης τα ρούχα κ τα ενδύματα που προβλέπονταν, τα οποία μάλιστα αποτελούσαν ειδική παραγγελία. Ωστόσο τα υποδήματα όταν παραδόθηκαν στους συντελεστές, δεν ικανοποίησαν την κα Γαλανοπούλου που πήρε την πρωτοβουλία να αγοράσει μόνη της δικά της υποδήματα.

Η επιχείρηση με την παρούσα επιστολή έχει ως πρόθεση να προστατεύσει από ανακρίβειες και συκοφαντικές δηλώσεις τη φήμη και την υπόληψη της.

Ευχαριστούμε θερμά,

Επιχειρήσεις Μαροσουλη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved