Θέατρο Αθηνά-«Happy Birthday ΕΛΛΑΣ»: Γέλιο και προβληματισμός στην παράσταση της χρονιάς! (photos)
Exodos

Θέατρο Αθηνά-«Happy Birthday ΕΛΛΑΣ»: Γέλιο και προβληματισμός στην παράσταση της χρονιάς! (photos)

Happy Birthday Ελλάς: Το θέατρο Αθηνά φέτος φιλοξενεί μία από τις πιο ξεχωριστές και καλύτερες παραστάσεις της φετινής σεζόν όπου πλέον γίνεται το αδιαχώρητο! 

Tο «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ» είναι μια πρωτότυπη, ζωντανή, μουσική παράσταση όπου όλοι οι πρωταγωνιστές αλλά και μία πλειάδα ταλαντούχων νέων ηθοποιών δίνουν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό.

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με εορταστικό χαρακτήρα για την επέτειο των 200 χρόνων της εθνικής μας… Ασυναρτησίας! Η πραγματική ταυτότητα του Έλληνα δοσμένη μέσα από γέλιο, μουσική, χορό, τραγούδι αλλά και… βαθιά ψυχή. Με ήρωες, τους «Ελληναράδες» διακοσίων ολόκληρων ετών, αποκαΐδια μιας εικονικής πραγματικότητας.

Στην παράσταση, στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι Γιώργος Χατζής, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Ερμόλαος Ματθαίου, Βασίλης Γιακουμάρος, Τάνια Ρόκκα, Γιώργος Μπούμπας και η Σοφία Κουρτίδου, επικρατεί κάθε βράδυ το αδιαχώρητο μιας και πρόκειται για ένα διαδραστικό έργο που προσφέρει αστείρευτο γέλιο αλλά και "τροφή" για σκέψη!

«Επιδιώκουμε το “ζωντανό” θέατρο, ένα θέατρο που θα διαδράται στην καθημερινότητά του, που θα αλλάζει, θα εξελίσσεται, που θα ενσωματώνονται οι αντιδράσεις των αποδεκτών θεατών τους οποίους θέλουμε να μπαίνουν στη θέαση. Επίσης, στο Happy Birthday ΕΛΛΑΣ διαπερνάει όλη η σκωπτικότητα της καθημερινότητάς μας και γιορτάζουμε τα 200 χρόνια της εθνικής μας παλιγγενεσίας από τη πλευρά της ασυναρτησίας της. Τι έφταιξε και πετάξαμε το μπαλάκι των ευθυνών στους άλλους; Πού φταίξαμε εμείς; Και όλα αυτά με γνώμονα το γέλιο και την ισορροπία της ψυχής.

Ερευνούμε τους χαρακτήρες των ανθρώπων και τους ανεβάζουμε στη σκηνή. Αυτό που θα θέλαμε ιδανικά είναι ο αποδέκτης, δηλαδή ο θεατής, να αντανακλάται σε αυτό που συμβαίνει στη σκηνή και να τον αφορά. Επιμένω πάρα πολύ στο «ζωντανό» θέατρο, θα γίνονται πράγματα τα οποία δεν θα είναι ποτέ ίδια. Και αυτό με απόλυτη συνείδηση του τι θέλουμε να επικοινωνήσουμε και με πολλή χαρά, αγάπη και πίστη σε αυτό που κάνουμε», έχει αναφέρει ο Γιάννης Ζουγανέλης για την παράσταση που έχει κερδίσει το θεατρόφιλο κοινό!

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την υπέροχη παράσταση...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved