«Ευτυχία»: Η επίσημη πρεμιέρα, oι επώνυμοι προσκεκλημένοι, οι καλοντυμένες και η μεγάλη έκπληξη
Exodos

«Ευτυχία»: Η επίσημη πρεμιέρα, oι επώνυμοι προσκεκλημένοι, οι καλοντυμένες και η μεγάλη έκπληξη

«Ευτυχία»: Η ζωή της σπουδαίας Ελληνίδας στιχουργού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη και έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο Παλλάς, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ήταν όλοι εκεί. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης Άγγελος Φραντζής, το σενάριο η Κατερίνα Μπέη, ενώ τον ρόλο της Ευτυχίας ερμηνεύουν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Κάτια Γκουλιώνη, που υποδύονται τη στιχουργό σε διαφορετικές ηλικίες.

Η Καριοφυλλιά Καραμπέτη ερμηνεύει την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Η κινηματογραφική ταινία παρουσιάζει την ιστορία της Ελληνίδας στιχουργού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, και ακολουθεί τη ζωή της από την περίοδο που ταξίδεψε από το Αϊδίνι της Τουρκίας στην Ελλάδα, μαζί με τη μητέρα και τις δύο της κόρες, μέχρι τη δημιουργία των μεγάλων επιτυχιών και συνεργασιών της, που την καθιέρωσαν στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Μαζί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και την Κάτια Γκουλιώνη πρωταγωνιστούν η Ντίνα Μιχαηλίδου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Παύλος Ορκόπουλος, η Ευαγγελία Συριοπούλου, η Λίλα Μπακλέση και η Ευγενία Σαμαρά. Στην «Ευτυχία» εμφανίζονται, επίσης ο Αντώνης Λουδάρος, ο Κρατερός Κατσούλης,η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Χρύσα Ρώπα, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς.

΄Σκηνή από την ταινία «Ευτυχία»

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο Μίνως Μάτσας, ενώ τα τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου ερμηνεύουν οι Γιώργος Νταλάρας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μαρία Κίτσου. Η «Ευτυχία» βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

Στο θέατρο Παλλάς παραβρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης οι συντελεστές της κινηματογραφικής ταινίας αλλά και πολλοί επώνυμοι προσκεκλημένοι. Δείτε στην gallery που ακολουθεί τους επώνυμους που παρακολούθησαν την «Ευτυχία», τις κυρίες που ξεχώρισαν με τις ενδυματολογικές επιλογές τους αλλά και την μεγάλη έκπληξη που δεν ήταν άλλη από την Μαρία Σολωμού που συνοδευόταν από τον γιο της, Αλέξανδρο Αθανασίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved