Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz (photos)
Exodos

Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz (photos)

Είναι ερωτευμένοι, έχουν κοινή πορεία και φιλοσοφία ζωής, δεν έχουν καμιά διάθεση για γάμους αλλά περνούν υπέροχα και πρόσφατα τούς εντοπίσαμε σε σπάνια βραδινή έξοδό τους!

Είναι μαζί αρκετά χρόνια όμως ουδέποτε θέλησαν να απασχολούν με τη σχέση τους τη δημοσιότητα.

Αντιθέτως, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Μόνο τελευταία δείχνουν να έχουν... απελευθερωθεί λίγο και να μιλούν, όποτε τους ρωτούν για τον έρωτά τους.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Υρώ Λούπη οι οποίοι προσφάτως έκαναν βραδινή έξοδο στο The Grand By Interni, γεγονός που από μόνο του αποτελεί είδηση καθώς σπάνια επιλέγουν να βρεθούν σε κοσμικό μέρος. Αυτή τη φορά όμως έκαναν την εξαίρεση και μάλιστα εκεί συνάντησαν καλούς φίλους και συγκεκριμένα την Ελισάβετ Μουτάφη με τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή. Οι τέσσερίς τους απόλαυσαν ένα υπέροχο δείπνο και την όμορφη βραδιά.

Πάντως, ο έρωτας του ζευγαριού δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα ο Σωτήρης Καλυβάτσης προσφάτως μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την ηθοποιό σύντροφό του για την οποία είπε χαρακτηριστικά:

«Με την Υρώ ταιριάζουμε ως άνθρωποι. Κολλάμε. Επικοινωνούμε και περνάμε καλά τον χρόνο που είμαστε μαζί. Επίσης, με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Είναι πολύ βασικό ο άνθρωπός σου να σε τραβάει προς τα επάνω και να σε εξελίσσει. Είναι ένα πλάσμα χαρισματικό που σέβομαι, εκτιμώ, αγαπώ και θαυμάζω πολύ».

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved